Artikel marketing

wat is artikel marketing?
Inhoud

Wij bieden de beste artikel marketing diensten en -strategieën voor elke organisatie. Met zoveel concurrenten online, moet je je best doen om op te vallen. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want uiteindelijk zal elk bedrijf ernaar streven om uit te blinken in zijn specifieke online advertentie methoden. Eén ding is echter zeker: artikel marketing moet een belangrijk onderdeel zijn van jouw content marketing strategie.

Wat is artikel marketing nu eigenlijk?

Artikel marketing is een heel handig hulpmiddel om jouw producten onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Door teksten te schrijven en te publiceren met uitleg over jouw services zullen potentiële klanten die via Google zoeken uiteindelijk bij jouw website terecht komen.

Een leuke bijkomstigheid is dat als je teksten via onze applicatie publiceert deze nooit verwijderd worden.

Zo kan je op de lange termijn op een eenvoudige en verhoudingsgewijs op een veel goedkopere manier dan bijvoorbeeld ad campaigns je doel bereiken.

Wat zijn artikel plaatsingen?

Ieder artikel die je publiceert zijn eigenlijk landing pages, je kan het vergelijken met blog posts. Je moet het zo zien, als je op de weg zit zie je overal reclames over van alles en nog wat en dat zijn artikelen plaatsingen ook, het zijn advertentie plekken.

Het voordeel wat je hiermee kunt behalen is het volgende, als jouw teksten goed zijn geschreven dan zullen deze gevonden worden in zoekresultaten van Google. Men zal het artikel bezoeken en lezen, in het artikel staan verwijzingen naar jouw website en dat maakt makkelijker voor de lezer om daadwerkelijk bij jouw website terecht te komen.

Daarnaast als je regelmatig teksten publiceert zal je een autoriteit opbouwen en op een gegeven moment zal je website op heel veel zoekwoorden gaan ranken die relevant zijn voor jouw diensten.

Er was een tijd dat artikel marketing veel belang kreeg.

Dit leidde in de loop der jaren tot een ongepast gebruik van de methode, en spammen en het opsommen van zoekwoorden begonnen de effectiviteit van artikel marketing te ondermijnen.

Tegenwoordig is artikel marketing echter begonnen zijn oorspronkelijke populariteit en ware effectiviteit te herwinnen.

Ons team bij BlogDrip is toegewijd om jou te helpen de betekenis te begrijpen die het juiste gebruik van artikel marketing kan hebben voor jouw succes. Om deze reden hebben we een geheel nieuwe aanpak ontwikkeld waarvan de belangrijkste bedoeling is om het beste van artikel marketing naar boven te halen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche, dus je kunt er zeker van zijn dat we heel goed weten wat er nodig is en hoe je met artikel marketing om moet gaan.

article marketing

 

Artikel marketing tool

Met onze exclusieve artikel marketing tool voor het publiceren van artikelen kun je in korte tijd geweldige resultaten behalen. Je zult in staat zijn om optimaal gebruik te maken van artikel marketing en er de grootste voordelen uit te halen zodra je onze applicatie begint te gebruiken.

Kortom, onze artikeltool geeft jou de mogelijkheid om u te concentreren op het eerste deel van artikel marketing, dat wil zeggen, het schrijven van de artikelen op een manier die zo aanlokkelijk, interessant en SEO-vriendelijk mogelijk is.

Het is duidelijk een zeer belangrijke fase en je moet er veel belang aan hechten om ervoor te zorgen dat je originele inhoud van goede kwaliteit aanbiedt. Je gebruikt deze inhoud als een manier om jouw bedrijf te promoten, terwijl je ook uw expertise in het veld laat zien.

Deze manier van marketing kan jou helpen jouw online reputatie op te bouwen, en steeds meer mensen zullen jou gaan zien als een expert in die niche. Dit zal er na verloop van tijd toe leiden dat meer mensen een zeker vertrouwen in je krijgen, en dit zal resulteren in hogere verkopen en winsten.

Publicaties

Nadat je jouw unieke content hebt geschreven, moet je deze publiceren. Zoals je weet, zijn er verschillende platforms waarop je dit kunt doen. Maar hoe ga je de beste kiezen? Je moet ervoor zorgen dat uw tekst op betrouwbare niche websites wordt gepubliceerd en dat deze websites populair zijn en met zoveel mogelijk kijkers en bezoekers.

Proberen om het proces te doorlopen om plaatsen te vinden waar je jouw teksten kunt publiceren, is niet zo eenvoudig. Het zal je eerder veel tijd kosten om dergelijke sites te vinden, te controleren of ze bereid zijn uw content te publiceren en de specifieke termen die ze hebben met betrekking tot publiceren door te nemen.

Dit alles kost veel tijd en als je niet veel ervaring hebt in het vak, zul je niet goed genoeg kunnen beoordelen of het de moeite waard is om jouw artikelen op bepaalde sites te publiceren. En dit is waar wij in beeld komen.

BlogDrip

BlogDrip biedt de mogelijkheid om tijd en moeite te besparen die gepaard gaan met het zoeken naar websites. Met onze tool krijg je toegang tot een lange lijst van gerenommeerde publicatie websites. We hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat al deze websites van de best mogelijke kwaliteit zijn.

Zodra je bent ingelogd op ons systeem, hoef je alleen maar de site of sites te kiezen die jouw voorkeur heeft en je artikelen daar te publiceren. Door dit te doen, plaats je jouw artikelen op enkele van de beste plaatsen voor artikelen op internet. Je kunt gerust zijn dat ze allemaal betrouwbaar zijn en een solide reputatie hebben. Als zodanig zullen de kijkers en lezers voor jouw artikelen worden gemaximaliseerd.

Niet alleen dat! In tegenstelling tot wat vaak bij andere websites gebeurt, behoud je bij het gebruiken van onze tool jouw rechten als schrijver van jouw artikelen. Mocht je ooit wijzigingen of wijzigingen aan de artikelen willen aanbrengen, dan kun je dat nog steeds zonder problemen doen.

Je hoeft je alleen maar aan te melden en jouw artikel naar eigen inzicht bij te werken. Het is niet nodig om contact op te nemen met de eigenaar van de artikel website waarop je deze hebt gepubliceerd om zijn of haar goedkeuring te krijgen. Vervolgens gaan alle updates vrijwel onmiddellijk online.

artikel marketing met Blogdrip

Zoals je kunt zien, zijn de voordelen van het gebruik van onze marketing tool talrijk. Je bespaart tijd en publiceert op de best mogelijke plaatsen. Bovendien is onze marketing tool heel gemakkelijk te gebruiken.

Je krijgt toegang tot een uitgebreid dashboard waar je alle artikelen die je hebt gepubliceerd, kunt volgen. Je kunt jouw campagnes ook goed georganiseerd houden.

Functies

Er is ook een tool voor het controleren van gebroken links die u waarschuwt als er verbroken links in jouw artikelen staan. Naast de eenvoudige interface profiteer je ook van regelmatig bijgewerkte statistieken waarmee je kunt bijhouden hoe het met jouw artikelen gaat. Al deze functies geven jou de controle over jouw artikel marketing campagnes, en het valt niet te ontkennen dat je hiermee de uiteindelijke resultaten van uw artikelen kunt verbeteren.

Als je meer wilt weten over onze uitzonderlijke marketing tool, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We zullen graag jouw vragen beantwoorden en ook meer informatie bieden over onze online marketing diensten.

Maakt jouw marketing team nog geen gebruik van artikel marketing?

Dan raden wij aan niet langer te wachten aangezien de voordelen die je kunt halen uit artikel marketing door het gebruik van onze tool talrijk zijn. Aan het eind van de dag zul je jouw zoekmachine zichtbaarheid, jouw verkopen en jouw winst verbeteren!

Inhoud

Gerelateerde begrippen

Ankertekst

Alles wat je moet weten over de ankertekst Als je lang genoeg op internet zit,

AIDA model

Het AIDA-model is een marketingmodel dat al sinds de jaren 1800 wordt gebruikt om verkoop

Alt-tekst

Wist je dat afbeeldingen op een website niet altijd zichtbaar zijn? Het kan gebeuren dat

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een slimme en innovatieve manier van marketing die de aandacht heeft getrokken

A/B testen

Zo start je met A/B-testen: Een beginnersgids Als je een website hebt, dan wil je

Word ook adverteerder bij blogdrip

Na registratie ontvang je een email van ons met de inloggegevens.
Zodra je bent ingelogd kan je direct starten met het publiceren van jouw artikelen.