Hoe werkt het?

Blogdrip is een applicatie waar je snel en eenvoudig artikelen kunt publiceren of links kunt toevoegen op relevante websites. Het plaatsen van artikelen en links op externe websites is een doeltreffende manier om de SEO statistieken van jouw websites te verhogen. Op deze manier verkrijg je meer webverkeer en zal je online vindbaarheid groeien. Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Lees dan hieronder ons stappenplan.

Stap 1: registreren

Om blogs te kunnen plaatsen, dien je je allereerst te registreren op ons platform. Dit kan via de registratieknop rechts bovenaan de website. Na registratie, ontvang je van ons binnen enkele minuten de inloggegevens. Het kan zijn dat de mail onbedoeld in de ongewenste mail terecht komt. Mocht je de mail niet hebben ontvangen, check dan even de ongewenste mail map.
Hoe werkt het 1
Hoe het werkt 2

Stap 2: leer de applicatie kennen

Onze applicatie is gebouwd om het plaatsen van artikelen en links zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om dit te vereenvoudigen, hebben we ook een handleiding opgesteld om om zo alles te leren over onze applicatie en hoe je de blogs en links kunt publiceren. Wij adviseren om deze handleiding door te nemen en een kijkje te nemen in de applicatie. Zo weet je hoe alles werkt en kun je gelijk beginnen met publiceren.

Hoe het werkt 2

Stap 3: bekijk het aanbod

Op Blogdrip hebben we een breed aanbod aan websites waar je blogs kunt publiceren of waar je links kunt plaatsen. In onze applicatie kun je per website de SEO statistieken zoals DA, DR en UR bekijken. Ook zijn de websites onderverdeeld in verschillende categorie├źn. Zo vind je altijd relevante websites die passen bij de doelgroep. Ook kun je in het aanbod de prijs zien per publicatie.┬á

bekijk het aanbod
voeg tegoed toe aan je account

Stap 4: voeg tegoed toe aan je account

Voor het plaatsen van artikelen of het toevoegen van links, dien je uiteraard een tegoed toe te voegen aan je account. Voor het toevoegen van tegoed kun je gebruik maken van verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcard. Je kunt zelf bepalen welk bedrag je wilt toevoegen aan de E-Cash Wallet. Na de storting zie je rechtsbovenin de applicatie het tegoed staan. Wanneer dit tegoed op is, kun je uiteraard weer nieuw tegoed toevoegen aan je E-Cash Wallet om zo gebruik te kunnen maken van de applicatie.

voeg tegoed toe aan je account

Stap 5: begin met publiceren

Nu je de applicatie kent en het tegoed hebt toegevoegd, kun je beginnen met publiceren. Voor het publiceren van een blog klik je links in de applicatie op Blog Markt en voor het toevoegen van een link klik je op Link Markt. In de opgestelde handleiding kun je precies zien hoe dit in zijn werk gaat. Je kunt de blogs of links direct publiceren of inplannen voor een later moment. Ook is het mogelijk om blogs of links terug te trekken of te wijzigen mocht dit nodig zijn. Alle gepubliceerde blogs en links zullen altijd blijven staan en hoeven dus niet jaarlijks verlengd te worden.

begin met publiceren

WORD OOK ADVERTEERDER BIJ BLOGDRIP

Na registratie ontvang je een email van ons met de inloggegevens.
Zodra je bent ingelogd kan je direct starten met het publiceren van jouw artikelen.