Publisher worden voor bedrijven

Heb jij als bedrijf 1 of meerdere WordPress websites beschikbaar die jij zou willen aanbieden bij BlogDrip? Dan is dat vanaf nu mogelijk!

Hoe kan jij publisher worden bij BlogDrip?

 1. Wij werken alleen met website eigenaren, ben jij niet de eigenaar van de website dan kunnen we helaas jouw aangeboden website niet accepteren.
 2. Jouw website dient gemaakt te zijn met WordPress, in de toekomst zullen wij het ook mogelijk gaan maken voor andere CMS systemen.
 3. Je staat als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel
 4. Wij betalen alleen uit op bankrekeningen die op naam van het bedrijf staan.
 5. Alle facturen die worden ingediend dienen zonder BTW te zijn, oftewel BTW 0 Tarief.

Als jij als bedrijf over bovenstaande punten beschikt dan mag je ons een email sturen met het verzoek om publisher te worden, email mag verstuurd worden naar servicedesk@blogdrip.com

Publisher worden voor niet – bedrijven

Heb jij geen bedrijf maar wel 1 of meerdere wordpress websites beschikbaar die jij zou willen aanbieden bij BlogDrip? Dan is dat vanaf nu mogelijk!

Hoe kan jij publisher worden bij BlogDrip?

 1. Wij werken alleen met website eigenaren, ben jij niet de eigenaar van de website dan kunnen we helaas jouw aangeboden website niet accepteren.
 2. Jouw website dient gemaakt te zijn met WordPress, in de toekomst zullen wij het ook mogelijk gaan maken voor andere CMS systemen.
 3. Omdat jij geen bedrijf bent kunnen wij jou niet uitbetalen, wel is het mogelijk om binnen onze applicatie een tegoed op te bouwen waarmee je weer blogs of linkjes op andere aangesloten websites kunt publiceren.

Als jij als particulier / hobbyist over bovenstaande punten beschikt dan mag je ons een email sturen met het verzoek om publisher te worden, email mag verstuurd worden naar servicedesk@blogdrip.com
LET OP: Wij betalen alleen uit aan bedrijven dus niet aan particulieren/hobbyisten.

Wij willen graag een langdurige samenwerking ontwikkelen maar we willen wel graag duidelijk over het volgende:

Als je publisher wil worden dan dien je akkoord te gaan met de volgende punten.

 1. Ter verificatie (of jij daadwerkelijk de eigenaar bent van de website die je indient bij ons) dien je onze plugin te installeren, kan of wil je onze plugin niet installeren dan kunnen we je helaas niet accepteren als publisher.
 2. Blog publicaties die voor jouw website worden besteld dienen permanent geplaatst te worden, het is niet toegestaan om deze na 1,2,3 of meerdere jaren te verwijderen.
 3. Blog/Link publicaties mogen niet door de publisher worden aangepast.
 4. Ook de links in de content mogen niet worden aangepast door de publisher, ook mogen de links niet na een bepaalde periode op NO-FOLLOW gezet worden.
 5. De prijs per blog of link publicatie mag niet hoger te zijn dan bij andere aanbieders.
 6. De prijs van een blog publicatie is een eenmalig bedrag en geen jaarlijkse bijdrage, houd hierbij dan ook rekening als je de prijs per publicatie maakt.
 7. Losse link verkoop geschiet op jaarlijkse bijdrage, heeft iemand een link op jouw website geplaatst en wordt deze link jaarlijks verlengd dan wordt er jaarlijks automatisch tegoed aan jouw account toegevoegd. Links die niet worden verlengd worden automatisch na de betaalde periode van jouw website verwijderd door onze applicatie.

Mochten wij constateren dat onze regels niet worden nageleefd dan wordt jouw account op non-actief gezet en eventuele tegoeden worden dan per direct bevroren.

Hoe werkt het?

 • Zodra jij als publisher bent goedgekeurd dan zal er in het menu nieuwe pagina’s beschikbaar zijn, via deze pagina’s kan jij je websites en de verkopen volgen en beheren.
 • Zodra jouw website is goedgekeurd dan zal hij in ons overzicht verschijnen en dan is hij zichtbaar voor al onze klanten. Wij zullen ook nieuw aangemelde websites onder de aandacht brengen bij onze klanten via onze nieuwsbrief.
 • Doordat jouw website is gekoppeld aan onze applicatie via onze plugin, is het mogelijk dat onze klanten zelf blogs en of links kunnen publiceren op jouw website. Ook kunnen de blogs / links door de klant zelf worden aangepast of worden verwijderd.
 • In de settings kan je aangeven of een blog / link direct gepubliceerd mag worden, je kan er ook voor kiezen om het blog / link eerst te controleren en dan kan kan je zelf de publicatie goed of afkeuren. Houd er wel rekening mee dat deze controle binnen 72 uur verricht moet worden, doe jij dit niet controleren dan word de verkoop automatisch door ons goedgekeurd en zal de publicatie worden uitgevoerd.
 • BlogDrip gebruikt een filter waarmee bepaalde woorden die bijvoorbeeld Adult / Gok gerelateerd zijn niet gepubliceerd kunnen worden, mochten er bepaalde woorden er toch op 1 of andere manier tussen door schieten neem dan contact met ons op zodat wij actie kunnen ondernemen.
 • BlogDrip geeft duidelijk aan bij onze klanten dat content die gepubliceerd wordt in de taal van de website is, ook dienen klanten zich te houden aan het onderwerp van jouw website. Geef daarom duidelijk aan wat het onderwerp van jouw website is in de settings van jouw website, mag bij jou over alle onderwerpen¬† gepubliceerd worden geef dan aan dat je een Algemene website hebt. Ben je het toch niet eens over een bepaalde publicatie op jouw website neem dan contact met ons op.