De beste artikel marketing tool uitgelegd

Inhoud
De beste artikel marketing tool

Onze artikel marketing tool maakt het voor u mogelijk om content op hooggewaardeerde niche artikel websites te publiceren, registreer en start vandaag nog met publiceren!

Na vele updates van zoekmachines die ‘snelle’ technieken om sites te laten ranken achterhaald maakten, werd artikel marketing een belangrijke hulp van de meeste SEO- en marketingbureaus.

Hoewel het moet worden gecombineerd met andere natuurlijke linkbuilding technieken, is artikel marketing een van de krachtigste instrumenten om uw naamsbekendheid en het aantal bezoekers naar uw website kan verbeteren. Het werkt, omdat het de kracht van gevestigde, verouderde en gerespecteerde portalen gebruikt om uw bedrijf / service te stimuleren.

De keerzijde van artikel marketing is echter het vinden van goede platforms om op te publiceren. De meeste webmasters willen of staan niet toe dat er blog posts van derden op hun blogs worden gepubliceerd. Degenen die het wel toestaan rekenen vaak hoge kosten voor het publiceren van uw artikel.

Dit betekent dat u uren zou kunnen besteden aan het zoeken van website-eigenaren, en vaak wordt er niet of erg traag geantwoord als je een mail stuurt of ze rekenen torenhoge prijzen voor het plaatsen van uw artikel.

Hoe verandert onze artikel marketing tool het publiceren van artikelen ?

In plaats van dat u of uw team uren verspilt aan het zoeken van geschikte portals die een gast artikelen accepteert, en de site controleren om te zien of ze goede beoordelingen hebben, en dan proberen de eigenaar te bereiken en te vragen of ze a.u.b. uw artikel willen publiceren… bij ons kunt u gewoon inloggen op onze app en direct beginnen met publiceren.

Het verschil is dat u veel tijd en stress bespaart. Alle blogs die aan ons platform zijn gekoppeld, worden van te voren gecontroleerd op kwaliteit en hebben geweldige statistieken.

Vanuit onze app kunt u talloze campagnes beheren (voor meer dan één onderwerp of website) en posten in zeer relevante categorieën of niches.

Niet alleen dit, maar u kunt uw berichten ook zo vaak bijwerken als u wilt. In tegenstelling tot wanneer u een bericht instuurt en contact moet opnemen met de websitebeheerder, als u onze applicatie gebruikt logt u in en bewerkt u de inhoud. Wanneer u de update publiceert, wordt deze vrijwel onmiddellijk op de website aangepast.

Simpel gezegd, onze app bespaart u veel tijd en is betaalbaar. Het stelt u in staat om u te concentreren op promotie in plaats van op het zoeken naar geschikte websites en het leggen van contacten met de eigenaren. Het geeft u een voorsprong in de marketingwereld en kan uw klanten of uw eigen websites helpen de concurrentie te verslaan.

Belangrijkste kenmerken van onze app

Deze functies zijn er om uw leven gemakkelijker te maken. Als u echter suggesties heeft nadat u de app minimaal een paar maanden heeft gebruikt, horen we graag uw feedback.

Belangrijkste Kenmerken Van Onze App

 

  • Dashboard – Beheer alle teksten die in een van de door ons verstrekte websites is gepost vanaf één handig dashboard.
  • Campagnes – Houd uw teksten georganiseerd in campagnes voor websites of klanten.
  • Artikelen indienen – Onze applicatie maakt het mogelijk dat u zelf artikelen kunt publiceren.
  • Copyscape – elke artikel publicatie wordt onmiddellijk gecontroleerd door onze Copyscape API, dit garandeert een betere kwaliteit voor elke website en gebruiker.
  • Publicatie van artikelen inplannen – Wij bieden een planningsservice, met deze service kunt u uw artikelen gedoseerd publiceren.
  • Broken Link Checker – Wanneer u websites promoot, vergeet u wellicht veranderde artikel links bij te werken. Voor een geweldige SEO-effectiviteit laten we u weten wanneer uw links zijn verbroken.
  • Volledige media – Artikelen zijn het beste als ze afbeeldingen, grafische afbeeldingen, video’s en andere media bevatten. We bieden eenvoudige manieren om YouTube-video’s en diverse afbeeldingen op te nemen in uw artikel.
  • Meerdere landen – Onze app maakt verbinding met websites over de hele wereld. Het enige wat we vragen is dat u artikelen plaatst in de taal van de locatie van de website.
  • Eenvoudige interface – Als u een Office Suite-app kunt gebruiken, kunt u zeker artikelen in ons systeem publiceren. Degenen die bekend zijn met WordPress of Office, zullen het gemakkelijk vinden om te publiceren.
  • Metrix – We werken de metrix van alle websites regelmatig bij, zodat u gemakkelijk krachtige sites voor uw onderwerp kunt vinden.

 

Dit is voorlopig de lijst, maar deze zal zich blijven uitbreiden. We werken aan een aantal ongelooflijke nieuwe functies. Zodra ze verschijnen, hebben alle bestaande gebruikers toegang tot de nieuwe functies.

Inhoud

WORD OOK ADVERTEERDER BIJ BLOGDRIP

Na registratie ontvang je een email van ons met de inloggegevens.
Zodra je bent ingelogd kan je direct starten met het publiceren van jouw artikelen.