Als uitgever aan de slag bij Blogdrip

Iedereen wil inkomsten genereren met zijn website. De bekendste manier is natuurlijk door je producten of diensten te verkopen. Verder kan je via advertentieruimtes geld verdienen en ook met AdSense kan je heel wat geld opbrengen.

Tegenwoordig kan je echter ook geld halen uit blogwebsites. Er zijn steeds meer bloggers die erg succesvol zijn en van het bloggen hun beroep gemaakt hebben. Het enige wat je nodig hebt, zijn de juiste tools en een correcte ondersteuning. Op deze manier kan je zeer interessante inkomsten genereren en haal je het maximale uit je website.

Lijkt het je interessant om geld te verdienen met je website? Meld je dan meteen aan bij Blogdrip. Wij bieden als platform diverse mogelijkheden om geld te verdienen met je website. Via ons platform kun je jouw website aanmelden en adverteerders kunnen dan blogs of links plaatsen op jouw website. Door je als uitgever bij ons aan te sluiten, wordt er steeds nieuwe content aan jouw website toegevoegd en het mooie is, je verdient er ook nog eens geld mee.

Word ook uitgever bij Blogdrip

Na registratie ontvang je een email van ons met de inloggegevens.
Zodra je bent ingelogd kan je direct jouw WordPress websites gaan toevoegen aan ons platform.

Adverteerders
0 +
Adverteerders
Aangesloten websites
0 +
Aangesloten websites
Aantal publicaties per dag
0 +
Publicaties per dag
Reeds gepubliceerde artikelen
0 +
Publicaties per jaar

Hoe werkt het?

Stap 1

Registreren

Registreer en je ontvangt binnen enkele minuten je inloggegevens.

stap-1-registreren1

Stap 2

Website toevoegen

Vul de gevraagde gegevens in en dien je website ter beoordeling in.

stap-2-publisher1

Stap 3

Website beoordeling

Binnen 24 uur (op werkdagen) wordt jouw website beoordeeld.

stap-3-wachten op goedkeuring1

Stap 4

Uitbetaling

Upload je factuur en binnen 48 uur wordt deze uitbetaald.

stap-4-withdraw1

Waarom kiezen voor blogdrip?

Reden

01

1. adverteerders

Overzichtelijke marktplaats waar jouw website wordt aangeboden aan ruim 4000 adverteerders.

Reden

02

2. commissie

Jij bepaalt zelf de prijs per artikel plaatsing, Blogdrip rekent slechts een kleine commissie voor onze service.

Reden

03

Blogdrip plugin

Door onze plugin kunnen de artikel plaatsingen volledig automatisch verlopen, je kan ook een controle activeren.

Reden

04

zelf je artikelen updaten

Adverteerders kunnen zelf hun artikelen updaten, dit scheelt weer een hoop mailverkeer en extra handelingen.

Reden

05

E-Cash

Je opgebouwde tegoed kan je ook gebruiken om zelf artikel plaatsingen in te kopen bij andere aangesloten websites.

Reden

06

uitbetaling

Snelle uitbetaling; wij streven ernaar om iedere factuur binnen 48 uur (op werkdagen) te voldoen.

Zo meld je je website aan

Veel gestelde vragen

Alle eigenaren van een WordPress blogwebsite kunnen zich bij ons aanmelden. Zodra je bent ingeschreven, vragen we je om onze plug-in op je website te installeren. Op deze manier kunnen we controleren dat jij daadwerkelijk de eigenaar van de website bent en dat je ons toestemming geeft om content te plaatsen.

Vervolgens controleren we de kwaliteit van jouw website. Het is voor de marketingcampagne van de auteurs erg belangrijk dat hun artikelen op hoogwaardige en relevante blogwebsites geplaatst worden. We kijken jouw huidige blog goed na, zodat we er zeker van zijn dat de inhoud van jouw website aan onze standaard voldoet.

Zodra jouw website goedgekeurd is, verschijnt hij in het overzicht van onze klanten. Je hebt vervolgens de keuze om de blogartikelen automatisch op jouw website te laten verschijnen of om elk artikel eerst na te lezen ter controle. Deze controle moet wel binnen 72 uur uitgevoerd worden. Indien dit niet gebeurt, dan wordt de blog automatisch goedgekeurd en geplaatst op jouw website.

Sommige klanten ondervinden problemen tijdens het installeren van de plug-in. We hebben daarom een handige handleiding opgesteld. Als je toch nog problemen ondervindt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Iedereen met een blogwebsite kan zich aanmelden bij ons platform. Wel dient deze website te voldoen aan een aantal voorwaarden. Adverteerders kunnen via ons platform blogs of links plaatsen op jouw website onder de juiste categorie. Dit alles werkt zeer gemakkelijk en zo kun jij geld verdienen met jouw (blog)website.

Onze diensten zijn niet enkel beschikbaar voor eigenaars van blogwebsites. Ook eigenaars van webwinkels of andere websites met een bloggedeelte kunnen uitgever bij Blogdrip worden. Je kan duidelijk aangeven naar welk soort teksten je op zoek bent en ons systeem kiest alleen relevante en bijpassende categorieƫn uit.

Op dit moment werken we bij Blogdrip wel enkel met WordPress websites. We zijn ons systeem volop aan het ontwikkelen en we hopen in de zeer nabije toekomst ook andere CMS systemen toe te laten.

Bij Blogdrip geven we onze auteurs de kans om zelf hun prijs te bepalen. Je geeft zelf aan wat je gewenste bijdrage is. De prijs mag niet hoger zijn dan bij ander aanbieders.

Voor elke opdracht rekenen we een commissie van 25%. Dit bedrag zit in de totale prijs verrekend en je krijgt achteraf dan ook geen extra kosten voorgeschoteld. Je hebt steeds een duidelijk beeld van de bijdrage en je krijgt de afgesproken prijs effectief uitbetaald.

Een website eigenaar die als uitgever voor Blogdrip werkt, dient zelf een factuur naar ons te sturen. We brengen de betaling binnen 48 uur in orde. Je kunt zelf de hoogte van de factuur bepalen. Echter kan deze niet hoger zijn dat het opgebouwde tegoed in jouw account. Het totale factuurbedrag wordt afgeschreven van het opgebouwde tegoed in jouw account en dit kan dus niet meer gebruikt worden voor het plaatsen van blogs of links op andere websites.

Alle facturen dienen zonder BTW opgesteld te worden. We kunnen enkel uitbetalingen verrichten aan bedrijven. Particulieren die zich als uitgever bij ons aanmelden, hebben enkel recht op een tegoed in hun account.

Blogdrip is een expert in content en artikel marketing. Content marketing vormt een zeer belangrijk onderdeel van je online marketingstrategie. Zeker op een blog moet de inhoud informatief, correct en uniek zijn. Alle artikelen moeten bij de interesses van de lezers aansluiten en alle blogs moeten bij de rest van de website passen.

Een goede content marketingstrategie kan je heel wat potentiƫle klanten opleveren. De bezoekers van je website lezen de diverse artikelen met de nodige aandacht en blijven langer op je website hangen. Je hebt op deze manier meer tijd om ze van jouw producten of diensten te overtuigen en je kan het aantal conversies op deze manier aanzienlijk laten stijgen.

Bij Blogdrip beschikken we ondertussen over meer dan 1800 websites waar adverteerders blogs of links kunnen plaatsen en dit aantal groeit alleen maar. Wekelijks worden er door uitgevers nieuwe websites toegevoegd aan onze database. Hierdoor hebben wij een steeds breder aanbod aan kwaliteitswebsites wat het voor adverteerders interessant maakt om blogs of links te plaatsen op ons platform. Jouw website kan hier ook onderdeel van zijn. Ben je dus eigenaar van een kwalitatieve website, meld je dan gelijk aan op ons platform.

Word ook uitgever bij Blogdrip

Na registratie ontvang je een email van ons met de inloggegevens.
Zodra je bent ingelogd kan je direct jouw WordPress websites gaan toevoegen aan ons platform.