FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen, staat jouw vraag er niet bij neem dan contact op met ons.

Via ons contact formulier

Onze applicatie

Onze applicatie is net zo eenvoudig te gebruiken als een officesuite-applicatie, mogelijk eenvoudiger. We bieden ook handleidingen over hoe u kunt publiceren en ons ondersteuningsteam is slechts een klik verwijderd als u extra hulp nodig heeft.

We hebben geprobeerd de zaken eenvoudig te houden, zodat het publiceren niet ingewikkeld is. U moet echter wel een campagne maken om te publiceren. Als u alleen maar aan het testen bent of begint, kunt u eenvoudig een ‘Algemene’ campagne maken en dingen later organiseren als u dat wilt.

Aangesloten websites

Als u zich aanmeldt voor het gratis abonnement, krijgt u slechts toegang tot een zeer beperkt aantal websites. Zodra u echter voor een betaalt pakket gaat, krijgt u direct toegang tot alle aangesloten websites in onze applicatie.

Welk pakket kan ik het beste afnemen?

We hebben mogelijkheden in alle soorten en maten, als je maar een klein aantal artikelen per maand publiceert, dan zou je een klein pakket moeten kiezen, als je veel artikelen per maand publiceert, dan zou je een groter pakket moeten kiezen dat bij je past.

Moet ik me verbinden aan een contract?

Nee, bij BlogDrip werken we niet met contracten. U bepaalt zelf wat u afneemt, u bent vrij om onze diensten te bestellen wanneer en hoe vaak u maar wilt.

Wat zijn de betaal mogelijkheden?

We werken met de volgende betalingsgateways:

  • Bancontact
  • Creditcard
  • Visa
  • iDeal
  • PayPal

Als u geen van deze betaal mogelijkheden gebruikt, neem dan contact met ons op en vertel ons op welke manier u voor onze diensten kunt betalen.

Kan ik de artikelen zelf publiceren?

Ja, u kunt de artikelen zelf publiceren op elke website die is verbonden met BlogDrip. Houd rekening met onze regels, als de inhoud van uw artikel in strijd is met onze regels, wordt het verwijderd zonder enige teruggave van credits. Ons team controleert dagelijks de gepubliceerde artikelen, u vindt ons reglement op deze pagina: Algemene voorwaarden

Hoe lang blijft mijn artikel online?

Dat is het geweldige deel, uw artikel blijft een leven lang online staan en u kunt uw artikel altijd bijwerken met wat nieuwe informatie. Onze pakketten zijn eenmalig, u hoeft nooit meer voor hetzelfde artikel te betalen.

Onze support

Waarschijnlijk zal u geen gebruik maken van onze ondersteunende medewerkers, aangezien handleidingen en hulp zijn inbegrepen. Als u echter problemen ondervindt of een ander probleem wilt bespreken, streven onze medewerkers ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.

Als u problemen met een van de aangesloten websites opmerkt, neem dan contact met ons op. We monitoren dingen, maar soms merkt een klant een probleem sneller op en willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn en eventuele problemen zo snel mogelijk oplossen.