Succesvolle blogtips 2022

Blog Tips 2022Hoe start je een blog die vier cijfers per maand kan genereren?

Wil je een stapsgewijze handleiding voor het maken van een blog?

Als je deze blogtips volgt, heb je een fantastische blog.

Voor degenen die net zijn begonnen, is dit een geweldige plek om te beginnen. Ik zal elke fase demonstreren met behulp van foto’s en video’s.

Moet je een blog beginnen?

Moet je een blog beginnen?Voor een blog hoef je geen briljante schrijver te zijn. Het antwoord is nadrukkelijk NEE. De meeste bloggers schrijven op een informele, gemoedelijke toon om hun eigen uitgesproken mening te uiten.

Vanwege de structuur schrijven veel succesvolle bloggers over verschillende onderwerpen.

Het is niet nodig om een ​​expert te zijn om effectief te bloggen. Mensen die een foodblog bezoeken, willen geen leerboek over voedselwetenschap bestuderen. In plaats daarvan willen mensen horen over echte maaltijden, zelfs als ze fouten bevatten.

Om een ​​fatsoenlijke blog te schrijven, moet je geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Mensen bloggen vooral om informatie uit te wisselen. Het is eenvoudiger om een ​​blog te beginnen als je vanuit het hart schrijft. Mensen zullen geïnteresseerd zijn in wat u zegt als u schrijft over onderwerpen die u interesseren.

Redenen om een ​​blog op te bouwen

Redenen om een ​​blog op te bouwenDeel je verhaal

Als je een blog hebt, mag je gehoord worden. Als je wilt, kun je je verhaal vertellen. Mensen gebruiken blogs vaak om details over hun leven te communiceren met familie, vrienden en zelfs vreemden.

Geld verdienen vanuit huis

Bloggen kan u geld opleveren als het correct wordt gedaan. Als parttime blogger kun je flink in je levensonderhoud voorzien als je er goed in bent. Omdat schrijven maar een paar uur per week kost, kun je er misschien lang de vruchten van plukken. Ik zal in de toekomst meer bespreken over hoe je geld kunt verdienen met bloggen.

Erkenning voor uzelf of uw bedrijf

Het is onwaarschijnlijk dat de paparazzi geïnteresseerd zijn in je meest recente bericht. Het hebben van een beroemde blog kan u helpen uw doelstellingen te bereiken en verbeteren hoe anderen u zien. Een paar bloggers hebben naar aanleiding van hun blog boek- en filmovereenkomsten gesloten.

Blogs zijn tweerichtingsverkeer. Mensen reageren op je schrijven. U zult hier mensen ontdekken die uw interesses delen. Als blogger kun je je kennis delen en tegelijkertijd van anderen leren.

Te nemen stappen

Te nemen stappenDus, hoe start je een winstgevende blog? Lees deze richtlijnen om u op het juiste spoor te zetten.

Bepaal je blognaam en niche

“Wat is jouw naam?” is een vraag die vaak gesteld wordt.

In dit hoofdstuk staat het publiek centraal. U weet heel goed dat de manier waarop anderen u zien, wordt beïnvloed door uw naam. Het kan een negatief effect hebben op je zelfbeeld.

De titel van de blog is ongewijzigd gebleven. De titel van een blog is heel belangrijk. Het is waarschijnlijk dat dit van invloed is op hoe mensen u zien en hoe zij uw werk zien.

Kortom, je hebt veel verantwoordelijkheden.

Wat moet de titel van een blog zijn?

De titel van je blog wordt waarschijnlijk beter onthouden door bezoekers. Het kan zowel op uw website als in de zoekresultaten van zoekmachines worden gevonden. Het bedenken van een onderscheidende naam die de aandacht van de lezer trekt, is daarom cruciaal.

Houd bij het kiezen van een naam voor uw blog rekening met de volgende alternatieven.

Een pakkende blogtitel kan bloggers helpen om volgers te krijgen. Het is slechts één facet van het hebben van een grote fanbase.

De aandacht van lezers wordt gewekt door een slimme blogtitel. Het stimuleert bezoekers om uw site te bezoeken. Als uw inhoud waardevol en relevant is, zullen lezers terugkeren.

Lange productnamen hebben de neiging om klanten af ​​te stoten. Wat heb je aan een blog als bezoekers de titel niet meer weten?

Je hebt een naam nodig die je kijkers duidelijk maakt dat je materiaal van hoge kwaliteit waardeert om je blog te onderscheiden van anderen in zijn vakgebied. Blognamen van drie woorden worden aanbevolen. Dit zal uw kijkers helpen de naam in de toekomst te onthouden.

Makkelijk te onthouden blogtitels worden beter onthouden. Ze zijn eenvoudig te onthouden en nemen weinig ruimte in beslag.

Het hebben van een moeilijk te zeggen of te onthouden blognaam heeft geen zin. Zelfs als je de naam van je website leuk vindt, zorg er dan voor dat deze geen bezoekers afschrikt.

Publiceer uw blog online

Wanneer je een naam voor je blog hebt gevonden, moet je aan de slag gaan. De acties die in de volgende paragrafen worden aangegeven, zijn eenvoudig te volgen.

U kunt in een paar stappen snel een blog opzetten.

Om een ​​blog te starten, heb je een webserver en blogsoftware nodig. Ze lopen regelmatig over. De bestanden op uw server worden gedownload wanneer een gebruiker de URL van uw blog bezoekt. Om een ​​blog te hebben, heb je een host nodig.

U moet software voor het maken van blogs gebruiken. We laten zien hoe u een blog kunt maken met behulp van het populaire en flexibele WordPress-platform.

SEO integreren

Als u het aantal mensen dat uw blog leest en het aantal mensen dat klant wordt wilt vergroten, moet u SEO onder de knie krijgen.

Als u uw blog optimaliseert voor zoekmachines, kunnen zij de waarde ervan detecteren en beoordelen.

Op de website van een fried chicken restaurant in Atlanta zou de lekkerste fried chicken van Atlanta moeten staan. Het gebruik van relevante zoekwoorden voor de gewenste zoekopdrachten is een van de meest effectieve SEO-strategieën. Dit zijn termen die kunnen worden gebruikt in blogs en webpagina’s.

Zoekwoordonderzoek kan u helpen te bepalen hoe uw doelgroep u vindt. U kunt ook betalen voor een service zoals Google Keyword Planner.

Als u de autocomplete-functie van Google gebruikt, kunt u populaire long-tail-zoekwoorden vinden die nauwkeuriger zijn en u kunnen helpen hoger te scoren in de zoekresultaten. De resultaten die u ziet, kunnen worden beïnvloed door uw eerdere zoek- en browse-activiteit.

Maak een blog en vul deze met trefwoordrijke inhoud.

Als u wilt dat uw foto’s in de zoekresultaten verschijnen, gebruikt u trefwoorden in zowel de bijschriften als de alt-tekst. Gebruik deze woorden met de nodige voorzichtigheid tijdens het online schrijven.

Controleer de post-URL-instellingen van je blog. Gebruik berichttitels of trefwoordtermen in de URL in plaats van een stroom willekeurige letters. Dit helpt bij het vinden van uw inhoud door zoekmachines.
Zorg voor nuttig en interessant materiaal (SEO) om de zoekmachineoptimalisatie van uw blog te vergroten. Als blogger moet je relaties aangaan met je lezers.

Redactionele agenda beheren

Het starten van een blog vraagt ​​enige aandacht. Een strategie kan u jarenlang helpen bij het publiceren. De laatste fase is het ontwikkelen van een redactionele kalender.

Veel van de eigenaren van kleine bedrijven met wie ik werk, besteden minder dan een uur aan brainstormen. Op de lange termijn betaal je voor de tijd die je vandaag bespaart, vooral als je agenda overvol is en je geneigd bent om het posten op je blog uit te stellen.

Verdeel een groot doel in meerdere kleinere om u te helpen het te bereiken. Een redactionele kalender is een lijst van alles wat in de toekomst zal worden gepubliceerd. Het lijkt een spreadsheet te zijn.

Overweeg dit als u een groot aantal bloggers heeft die bijdragen aan uw website.

Beheer de lay-out van je blog

Hoe zit het met alle zoekopdrachten naar websites met blogsjablonen? Ze zouden op de pagina van je blog moeten staan.

Zorg ervoor dat uw thema of ontwerp veelzijdig is en voldoende witruimte heeft om lezers te helpen zich op uw tekst te concentreren. Afbeeldingen, cursieve citaten en tussenkopjes maken een stuk gemakkelijker leesbaar.

Het logo is te zien op de homepage van de blog. De LogoMaker-tool van Constant Contact kan u helpen bij het maken van een logo.

Het is ook een goed idee om uw contactgegevens eenvoudig vindbaar te maken op uw website, zoals in een blogprofiel.

Het logo en de navigatie van deze blog zijn beide uitstekend.

Voor Smitten Kitchen is een fantastisch logo gemaakt. Er wordt een willekeurig recept gemaakt wanneer u op “Surprise Me!” klikt. op de weblog.

Verander de stem van uw website niet. Als u klaar bent met uw definitieve planning, heeft uw publiek baat bij regelmatige updates

Begin met schrijven

In elk opzicht moet de identiteit van uw blog duidelijk zijn. Wat denk je dat er zal gebeuren? Begin met werken!

Als u geen microblog begint, beperk dan uw berichten tot 1.000 tot 2.300 woorden. Maak van uw blogberichten meer dan alleen een verzameling links.

Zorg ervoor dat uw schrijven op u lijkt. Houd rekening met de stem van uw bedrijf om uw materiaal meer herkenbaar te maken voor uw publiek.

Je zou het leuk vinden om koppen te schrijven. Neem trefwoorden met betrekking tot de inhoud op in de titel, ondertitel en hoofdtekst.

Op een “schrijfdag” kan ik aan veel blogstukken tegelijk werken. Doe een paar maanden iets wat je leuk vindt, een uur of twee per week. Schrijf langzaam en voorzichtig om spel- en grammaticafouten te voorkomen.

Inkomsten genereren met je blog!

Inkomsten genereren met je blog!Hoe meer mensen je blog lezen, hoe waardevoller deze wordt. Het is waarschijnlijk dat u eerder geld gaat verdienen met uw blog dan u had verwacht.

Affiliate Marketing

Wanneer u trackinglinks gebruikt om een ​​product of dienst aan uw publiek te leveren in ruil voor een commissie, houdt u zich bezig met affiliate marketing.

Een vriend vertellen om een ​​bankrekening aan te maken in uw filiaal is analoog aan affiliate marketing. Mensen worden vaak gecompenseerd met cadeaubonnen of andere soorten geld voor hun inspanningen.

Affiliate-programma’s voor een breed scala aan online goederen en diensten zijn vaak toegankelijk. Affiliate programma’s zijn wijdverbreid in bedrijven (niche).

Overweeg of de items die u al gebruikt, interessant kunnen zijn voor de mensen die u wilt targeten. Dan kunt u zich aanmelden om een ​​van hun filialen te worden door een formulier in te vullen.

Affiliate marketing is eenvoudig omdat u een breed scala aan producten kunt verkopen. Affiliate-programma’s worden aangeboden bij grote retailers zoals Walmart, Best Buy, Amazon en Amazon.com.

Google Adsense

Google AdSense kan u mogelijk helpen bij het genereren van inkomsten met uw website.

Google Adsense heeft bloggen veel gemakkelijker gemaakt. Voeg een Google-script toe aan uw website om advertenties weer te geven.

Voor elke klik op een advertentie wordt u beloond. Advertenties met een cost-per-click-model (CPC).

De kosten per klik worden bepaald door adverteerders (CPC). CPM-advertenties (kosten per duizend vertoningen) zijn wanneer u betaalt voor vertoningen in plaats van klikken. Hoeveel kost het om een ​​miljoen views te krijgen?

Google Adsense maakt het voor beginners mogelijk om online geld te verdienen.

Is er een Google AdSense-vervanger? Ja er zijn. Een daarvan is Media.net. Het is gemakkelijk om bij hen te adverteren en ze doen uitstekend werk.

Gesponsorde blogberichten

Sommige bloggers verachten advertenties en willen leren hoe ze geld kunnen verdienen zonder advertenties.

Advertentienetwerken beperken uw vermogen om de inhoud van uw website te reguleren. Als gevolg van het toenemende gebruik van adblockers door kijkers die boos of boos zijn op advertenties, verliest u kijkers en geld.

Sponsoring kan een blog helpen inkomsten te genereren.

Er zijn mogelijkheden voor sponsoring in een groot aantal sectoren, waaronder sport, omroep en andere. Een bedrijf betaalt u om hun producten aan uw publiek te verkopen.

De bezoekersaantallen van uw site, volgers op sociale media, demografie en andere relevante informatie moeten allemaal worden opgenomen in een mediakit van één pagina. Informeer dan naar de sponsormogelijkheden bij bedrijven.

Bij het indienen van gesponsord materiaal is het van cruciaal belang om de richtlijnen voor openbaarmaking te volgen. Elk programma heeft mogelijk andere richtlijnen voor blogposts.

Betaalde recensie

Betaalde recensies, zoals gesponsorde berichten, kunnen geld opleveren.

Er zijn geen gelieerde connecties op deze site, in tegenstelling tot een typische beoordelingssite.

In ruil voor uw eerlijke beoordelingen, wordt u beloond en krijgt u gratis dingen om uit te proberen.

Gesponsorde artikelen zijn een geweldige metafoor voor wat we hier proberen te doen. Identificeer en beoordeel goederen waarin uw doelmarkt geïnteresseerd zal zijn.

U kunt contact opnemen met bedrijven om te informeren naar betaalde beoordelingen.

Online cursussen verkopen

Het verkopen van online cursussen is een andere manier om geld uit uw blog te halen.

Een cursus volgen is duurder dan een ebook kopen. Het is omdat Kennis vrij essentieel is.

U moet de lessen en andere cursusbronnen maken, zoals downloads, diavoorstellingen, checklists en sjablonen.

Je moet bepalen of je elke leerling individueel gaat helpen. Als u bereid bent te betalen, kunnen bepaalde websites u helpen met e-mail. U kunt ook online cursussites van derden gebruiken om uw online cursussen daar te plaatsen.

Word een coach

Als ‘adviseur’ zich niet goed voelt, probeer dan ‘coach’.

Wanneer een persoon een life coach inschakelt, zullen ze met hen samenwerken om doelen te ontwikkelen en te bereiken. Coaches voor onder andere blogschrijven en schrijven zijn beschikbaar.

U kunt uw publiek informeren over elk onderwerp dat u maar wilt.

Klanten kunnen afspraken met u plannen via een formulier op uw WordPress-blog.

Dus, wat ga je doen om geld te verdienen met je blog?