Lees deze dingen voordat je gaat gastbloggen

Lees deze dingen voordat je gaat gastbloggen

Gastbloggen, wat moet je erover weten? De inhoud van andere mensen wordt als gastblog op uw site weergegeven. Dit is niet je typische blogbericht. Je hebt een gastblog geschreven wanneer je een artikel schrijft voor de blog van iemand anders. Je kunt maar twee soorten “posts” maken: op je eigen blog en op een andere blog. Gastartikelen kunnen de reputatie van uw merk ten goede komen vanwege hun zichtbaarheid in zoekresultaten. Het toevoegen van links is een populaire toepassing voor hen. Dit artikel laat het gebruik van gastberichten zien.

Een gastauteur is iemand die op de blog van een andere persoon schrijft. We gaan ervan uit dat u het doet om het woord te verspreiden en een backlink naar uw eigen website te verkrijgen.

Let op deze punten voordat u verder gaat

Voordat u doorgaat met het schrijven van een gastblog in een andere blog, moet u een notitie maken van deze punten:

Zorg ervoor dat je bericht goed geschreven is

Om in aanmerking te komen, moeten gastessays goed geschreven zijn. Individuen worden ook gediscrimineerd door zoekmachines.

Niche en onderwerp moeten relevant zijn

Ze kunnen alleen worden opgenomen als ze relevant zijn voor het onderwerp. De enige manier waarop ze kunnen werken, is als mensen ertoe worden aangezet ze te lezen.

Mensen die sociale media gebruiken, moeten enthousiast zijn om het woord over uw werk te verspreiden. Het lezerspubliek stijgt omdat mensen het woord verspreiden.

Als een artikel een link naar een andere site heeft, moet dit zinvol en relevant zijn voor de inhoud. Boven de links wordt voor elke link de juiste ankertekst getoond.

Voor wie is de gastblog?

Het algemene antwoord is voor iedereen.

Een gastblog kan door iedereen worden geschreven, maar slechts enkelen kunnen populair worden op internet. Het is niet mogelijk om een ​​bericht te plaatsen dat viraal gaat. U hoeft echter geen virale persoon te zijn. Hoe waardevoller, relevanter en goed geschreven uw inhoud is, hoe meer verkeer en link juice het zal krijgen.

Het moet actueel, nuttig en van verschillende lengte zijn. Experts zijn het erover eens dat een gastblog van 500-1000 woorden de beste lengte is. Er is tweeduizend vijfhonderd dollar in contanten. Websites met veel inhoud zullen eerder in de zoekresultaten van Google bovenaan de lijst verschijnen. Het laat je zien hoe je berichten schrijft die zowel mensen als zoekmachines leuk zullen vinden.

Je moet een expert inhuren om gastberichten te schrijven, zodat je de kwaliteit hoog kunt houden.

Als je gastblogs hebt die goed genoeg zijn, zal het verkeer naar je blog natuurlijk groeien. Omdat blogs met meerdere auteurs door lezers als gezaghebbender worden beschouwd, kunt u vertrouwen opbouwen bij uw lezers door ze toe te staan. De populariteit van gastbloggen neemt niet af. Het is gemakkelijk om gastblogs te schrijven voor andere websites of om gastblogs te accepteren voor uw eigen blog.

Waar u zich zorgen over moet maken

Het eerste dat u moet bekijken, is het probleem met de link-spam.

Zodra mensen erachter kwamen dat gastbloggen goed was voor SEO en linkbuilding, gingen ze op zoek naar plaatsen om gastberichten te schrijven. Omdat ze het te druk hadden om hun blogs in de lucht te houden, verwelkomden veel blogeigenaren gastberichten van andere auteurs.

Marketingbureaus stuurden vaak gastessays namens hun klanten om te worden gepubliceerd. Het werkte goed als de informatie goed was en relevant voor de blog.

Waar u zich zorgen over moet maken

Niet alle bloggers waren in staat om hoogwaardige of tijdige inhoud te schrijven. Het maakte niet uit dat de link naar een spamsite in de post zat, zolang de blogger maar werd betaald om deze te plaatsen.

Een andere overweging zijn de gastblog netwerken.

Naarmate gastbloggen populairder werd, groeide ook het aantal gastblog netwerken. Via deze netwerken konden ze in contact komen met blogredacteuren die op zoek waren naar nieuwe berichten. Het idee om geweldige bloggers en geweldige auteurs samen te brengen leek aanvankelijk ongewoon.

Ze controleerden niet op kwaliteit, dus veel spam-links en materiaal van lage kwaliteit werden gedeeld omdat deze netwerken dat niet deden. Er waren wat spammers op de netwerken, maar de meeste mensen die ze gebruikten waren eigenaren van kleine bedrijven die niet wisten hoe ze hun sites goed moesten optimaliseren.

Sommige gastbloggers kunnen mogelijk geen wijzigingen aanbrengen in de inhoud van hun gastblog. Het verwijderen van een spam-link zou in strijd zijn met de servicevoorwaarden van het netwerk. Het toevoegen van nofollow-attributen aan links in gastblogs is ook tegen de regels van deze netwerken, dus dit kan ook niet. Ze konden spam niet stoppen. We hadden geen keus omdat niets anders zou hebben gewerkt. Toen Matt Cutts zei dat gastbloggen dood was, was het voorbij.

Goede manieren om een gastblog te plaatsen

Er zijn enkele stappen die moeten worden genomen om gastbloggen goed te laten werken. Het mooiste zou zijn als de redacteur van een bekende website je zou vragen een gaststuk te schrijven. Een bekende website heeft een van uw geweldige blogberichten op zijn site. Je wilt ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen je gastblog kunnen zien.

De tweede situatie lijkt erg op hoe freelance schrijvers hun werk naar traditionele tijdschriften sturen om te worden gepubliceerd in tijdschriften zoals deze, zoals People. Deze mensen bedenken ideeën, tonen die aan de redactie en schrijven vervolgens een artikel voor het tijdschrift. Gastbloggers die niet welkom zijn, moeten de volgende stappen ondernemen:

Wanneer een freelance schrijver besluit een essay in een tijdschrift te plaatsen, gaat hij of zij eerst op zoek naar goede tijdschriften. Publicaties die geloofwaardig zijn, tijdschriften die freelance schrijvers inhuren en publicaties die materiaal publiceren dat dicht bij de doelen van de schrijver ligt, zijn alle soorten publicaties in deze groep. Maak vervolgens een lijst met blogs die gastberichten toestaan ​​en inhoud hebben die lijkt op waarover u wilt schrijven.

Let op de redactionele richtlijnen

Neem contact op met de redacteur als je hulp nodig hebt. Het is belangrijk om de stapsgewijze richtlijnen voor gastbloggen die de blog je heel nauwkeurig geeft, te volgen. Gebruik het contactformulier van de blog om te vragen of de redacteur gastberichten accepteert als de blog geen vast beleid heeft. Vraag toestemming om een gastblog te schrijven door een profiel aan te maken voor jezelf en je bedrijf. Zodra een redacteur contact met je opneemt en om je pitch vraagt, moet je een goed geschreven pitch voor hem of haar schrijven en deze direct opsturen.

Wat te doen tijdens het wachten?

Beweeg niet voordat u dat is verteld. Er zijn veel mensen die willen schrijven als gastbloggers, dus het kan zijn dat je even moet wachten. Als je binnen een paar weken niets van ze hebt gehoord, stuur ze dan snel een e-mail. Het is oké om te blijven wachten als je al lang niets meer van ze hebt gehoord. U kunt uw idee voor een gastblog ook naar een andere site sturen.

Pitch op het juiste moment

Om een gastblog te schrijven die de redacteur heeft goedgekeurd, volg je de stappen die hij of zij je vertelt te doen. Als de redacteur wil dat je je bericht blijft herschrijven totdat het voldoet aan de normen van de blog, moet je dat doen.

Net als tijdschriften van hoge kwaliteit hebben blogs van hoge kwaliteit zeer strikte redactionele kalenders, net als tijdschriften van hoge kwaliteit. Denk bij het schrijven van een gastessay na over wat de redacteur over een paar maanden zou willen lezen. Denk er tijdens de feestdagen niet eens aan om een ​​idee voor een blogpost in te dienen. Omdat de redacteur tijd nodig heeft om het te lezen voor publicatie, stuur het dan pas in september of oktober, wanneer het schooljaar voorbij is.

Let op de kwaliteit van het bericht

Let op de kwaliteit van het bericht

Het komt allemaal hierop neer: kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit is alles! Het is slim om tools zoals de Moz Bar te gebruiken om het domein en de pagina-autoriteit te achterhalen van de sites waarvoor je als gast wilt schrijven. Overweeg de links van de auteur voordat u hun inzending accepteert of afwijst. Er mag geen bericht zijn als het materiaal van lage kwaliteit of links naar spam bevat.

Bouw goede relaties op met de juiste partijen

Zorg er als ondernemer voor dat u alleen met goede zakenpartners samenwerkt! Er kunnen marketingbedrijven zijn die geld geven of aanbieden om gastartikelen te schrijven met links naar hun klanten. Om te krijgen wat je wilt van je blog, moet de inhoud die je schrijft direct gekoppeld zijn aan wat je wilt bereiken.

Mensen moeten hun tijd nemen. Om een ​​netwerk van andere blog-editors op te bouwen en onderzoek te doen naar blogs die vergelijkbaar zijn met die van jou, kost het veel tijd en werk. Naast het controleren van het domein en de pagina-autoriteit van de blog, kunt u overwegen om lid te worden van de blog-community. Laat interessante opmerkingen achter om uw kennis van het onderwerp te laten zien.

Behoud uw online reputatie

Link nooit naar een slechte site voor uzelf of uw blog. Omdat je je gastblogs ondertekent, verschijnen ze op je blog. Wanneer je het werk van iemand anders post, krijgen de links in het gaststuk meer geloofwaardigheid. Het is niet goed om te pronken met je werk op een slechte website of om te linken naar een slechte.

Blijf mensen om de juiste reden gastberichten laten schrijven. In de regel zal publicatie in een bekend tijdschrift of op een bekende website uw geloofwaardigheid verhogen.

Maak kennis met het thema en de cultuur van de gastblog

Wanneer we potentiële kansen vinden, proberen we niet meteen contact op te nemen met bloggers. Voordat je een e-mail stuurt met het verzoek om een gastblog voor een nieuwe blog te schrijven, zijn er een paar dingen die je moet doen.

Bij het schrijven voor een blog is het van cruciaal belang om te begrijpen waar het over gaat. Het is waar dat ze hebben geschreven over het onderwerp waarover je zou willen schrijven. Je hebt echter meer kennis nodig, zoals hoe je…

Is het bedoeld voor beginners, gevorderden of experts?

Als u voor een business-to-business-organisatie werkt, wilt u dat uw gastblog door andere bedrijven wordt bekeken in plaats van door individuen.

Wat schrijven ze precies? Wil je brede suggesties of gedetailleerde instructies? Vind je het leuk om dingen bij te houden?

Gastartikelen op blogs zijn enorm populair, maar hoe vergaat het de gastbloggers? Hoeveel reacties en shares ontvangen gastblogartikelen in tegenstelling tot die van de eigenaar van de site? Uw autoriteit en verkeer zullen eronder lijden als uw volgers er alleen zijn om hun steun aan de site-eigenaar te betuigen. Bij sommige blogs kun je gastberichten plaatsen.

Bepaalde soorten gastblogs hebben de voorkeur boven andere. Bekijk de profielen van de gastbloggers om te ontdekken of ze ook andere bloggers, consultants of bedrijfseigenaren zijn. Dit is cruciaal bij het presenteren aan de eigenaar van een blog.

Ontdek de beste berichten in uw doelblog

Er zijn veel dingen die je moet doen voordat je een gastblog op een bekende site kunt schrijven. Als je op zoek bent naar ideeën voor blogposts, bekijk dan de onderstaande sites. Als je gastblogger op een site wilt zijn, moet je eerst de mensen overtuigen die de site runnen. Reageren op hun meest recente berichten is de gemakkelijkste manier om dit te doen.

Ontdek de beste berichten in uw doelblog

Maak kennis met het nieuwe publiek

Misschien is het mogelijk om in je bio terug te linken naar je blog. Als u meer wilt weten over dit onderwerp, kunt u hier klikken. Daarnaast is de backlink erg belangrijk.

Wees proactief

Nadat je gastblogpost is gepubliceerd, moet je reacties in de gaten houden en erop reageren. Reageer indien mogelijk op alle opmerkingen, behalve spam, die u van mensen ontvangt. Bedank ze op zijn minst voor hun tijd. Als ze een goede vraag stellen, beantwoord die dan ook goed. Deze pagina wordt niet gebruikt om mijn blog te promoten.

Plan je berichten

Gastbloggen zou vaak moeten gebeuren. Maak een plan voor hoeveel berichten je elke maand wilt schrijven en volg dit vervolgens op.

Uitspraak

Het is gemakkelijk in te zien waarom zoveel bloggers zoeken naar manieren om tijd te besparen. Het kost wat moeite om redacteuren zover te krijgen dat ze je gastblogs laten schrijven. Wanneer de meeste websites niet betalen voor gastberichten, is het moeilijk om de tijd die eraan wordt besteed te rechtvaardigen. Het kan echter goed zijn voor u en uw bedrijf als u gastblogposts op de juiste manier schrijft.

Om een ​​goede gastblogger te zijn, moet je eerst wat onderzoek doen en een aantal goede sites vinden. Ook worden er wijzigingen in uw materiaal aangebracht om het maximale uit uw aanbod te halen. Google zal je niet straffen voor het schrijven van een gastblog, omdat websites van hoge kwaliteit niet veranderen in linknetwerken die niet nuttig zijn. Je gastblog wordt gezien op sociale media en door mensen die nieuw en oud zijn.