Hoe u geld kunt verdienen met bloggen 2022 | Geld verdienen met bloggen voor beginners

Hoe u geld kunt verdienen met bloggen 2022Als je geld wilt verdienen met je blog, moet je algemene adviezen vermijden.

Om een ​​succesvolle blogger te worden, adviserend ‘experts’ om te schrijven over dingen waarin je geïnteresseerd bent, consequent te zijn in je ontwikkeld en materiaal van kwaliteit te leveren.

U zult binnen een paar jaar genoeg verkeer hebben om inkomsten te creëren met uw blog via aangesloten netwerken, Google AdSense online cursussen, podcasts van digitale handel.

Blog tactieken zijn niet innovatief; ze zijn ook niet moeilijk te leren.

Als u uw blog als een bedrijf handelen in plaats van als een tijdverdrijf, verdient u geld dat uw leven zal veranderen.

Als u op zoek bent naar nieuwe ideeën en strategieën voor het jaar 2022, kan deze gids nuttig zijn.

Hoe lang moet ik voortbouwen

Hoe lang moet ik voortbouwen?

Het is met goud zoeken als je blogt. Zoals het verhaal laat zien, ontdekt de held van dit verhaal goud op zijn land. Hij zoekt tevergeefs naar iets. Hij geeft het op op 99 voet omdat hij geen idee heeft hoe dichtbij hij is. Zijn pogingen nutteloos op een afstand van dertig meter.

Sommige bloggers zien in hun haast om te vertrekken in hoe ver hun carrière is gevorderd. De meeste bloggers zijn in staat om artikelen van hoge kwaliteit te produceren. Daardoor zijn ze leergierig. De voortgang wordt vertraagd door een gebrek aan vertrouwen van vertrouwen.

Hoe zou het zijn om dagelijks te schrijven over een onderwerp waarin je expert bent? Je verwacht binnen een paar maanden geld te verdienen. Zes maanden zonder geld heeft je depressief gemaakt. Het is geheel aan jou of je blog houdt van helemaal verder.

Consistentie en uithoudingsvermogen zijn van cruciaal belang voor nieuwe bloggers. Je moet dagelijks schrijven als je geld wilt verdienen en hoog wilt schrijven in Google.

Voeg elke week drie nieuwe blogberichten toe. Start een blog met minimale zes maanden aan inhoud.

Schrijf genoeg blogmateriaal voor drie tot zes maanden volgens een schrijfschema van drie keer per week. Start je blog pas als je vele maanden aan materiaal hebt. Je loopt geen achterstand op door consequent te schrijven en je backlog voor geplande artikelen te gebruiken.

Dit is een tijdrovende procedure. Geduld is een schone zaak als je niet gedesillusioneerd raakt als je harde werk niet zo snel vruchten afwerpt als je had verwacht. Hoe lang duurt het voordat je blog geld gaat verdienen? Hoe vaak moet je per maand naar de dokter?

Kies je niche

Je moet nu een onderwerp voor je blog kiezen. Elk onderwerp is geschikt voor een blog. Deze blogs zijn niet zo populair als andere.

Mensen gebruiken internet om hulp te zoeken. Dit kan om verschillende redenen, waaronder plezier of ontdekking. Alles is denkbaar. Het probleem is dat je blog slechts een verzameling willekeurige meningen is op een moment dat mensen op zoek zijn naar oplossingen.

Wat als je je niet kunt concentreren? Vind je het moeilijk om je roeping te vinden?

Als je problemen hebt met het identificeren van je vakgebied, denk dan eens na over de volgende vragen en schrijf je antwoorden op.

 • Hobby’s?
 • Wat doe jij om te ontspannen?
 • Hoe zit het met de interesse van vandaag?
 • Beschrijf een jeugdervaring.
 • Is er een gebied in je leven waarin je uitblinkt

Omdat er blogs zijn over bijna elk denkbaar onderwerp, kan het moeilijk zijn om de jouwe te vinden. Het is niet de eerste keer. Er zijn overal gaten als je aan een vraag wilt voldoen.

U kunt met het ene item beginnen en vervolgens naar het andere gaan. Zelfs de best opgestelde plannen kunnen van tijd tot tijd misgaan.

Bereid je blog voor

Het bijhouden van je eigen blog is een van de meest fundamentele dingen die je moet doen. Iedereen kan nu een blog starten en een domeinnaam registreren. Je hebt alleen wat ondersteuning nodig.

Bouw een merkgemeenschap rond uw merk.

Lidmaatschap van een merkgemeenschap is de beste manier om merkbetrokkenheid te tonen. Wanneer uw doelgroep een emotionele band met uw merk opbouwt, is de kans groter dat ze aankopen doen, uw inhoud lezen en deelnemen aan andere activiteiten.

De merkgemeenschap is niet hetzelfde als merkbekendheid.

Bereid je blog voor

Er is geen garantie dat iemand die uw bedrijf kent of er iets van heeft gekocht, geïnteresseerd zal zijn in, of zelfs in staat zal zijn om met uw zaken om te gaan.

Beschouw uw merkcommunity als een groep mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten, vertel wat u doet en geniet van het succes van uw bedrijf.

Mensen die zich identificeren met het product of de dienst van uw bedrijf en er een emotionele band mee hebben, kunnen een gemeenschap vormen waarin ze hun perspectieven, gedachten en ervaringen kunnen delen.

Uw bedrijf heeft volgers op sociale media. De eerste stap is om deze groep te identificeren, vervolgens persoonlijk contact met hen op te nemen en hen te helpen communiceren.

U kunt uw merkcommunity gebruiken als een uitstekend marketinginstrument.

Overweeg om regelmatig met een groep klanten te kunnen communiceren. U kunt productmodellen testen, informeren naar functie-releases, blogposts schrijven en feedback krijgen in deze groep.

Zorg ervoor dat het uitbreidt en zijn leden betaalt, aangezien deze community uw bedrijf kan helpen bij het maken van klantgestuurde keuzes en bedrijfsreclame.

Hoe kun je een community bouwen op basis van business die zowel je publiek als je merk helpt?

Hoe u geld kunt verdienen met bloggen

Hoe u geld kunt verdienen met bloggen

Of je nu een professionele schrijver bent of een beginnende blogger, als je geweldige onderwerpen en een geweldige stem hebt, zijn er mensen die je betalen voor je vaardigheden. Maar houd er rekening mee dat bloggen geen schema is om snel rijk te worden; het kost tijd en inzet.

Bouw een e-maillijst op

Je hebt terugkerende bezoekers nodig als je geld wilt verdienen met je website.

Een van de eenvoudigste manieren om dit te doen, is door een e-maillijst voor uw site te maken. Iedereen die zich aanmeldt voor uw blog, ontvangt een e-mail van u.

E-mailmarketing is voor mij de meest effectieve manier van verkopen gebleken. Sommige populaire merken verkopen het niet langer via sociale media, partnerschappen of zoekmachineoptimalisatie (SEO). In plaats daarvan geven ze een link naar hun e-maillijst, waaraan iedereen kan deelnemen.

Gebruik pop-up boxen om het bezoekers van uw blog eenvoudig te maken om zich op uw mailinglijst te plaatsen. Om nieuwe bezoekers over te halen om lid te worden van uw mailinglijst, kunt u een gratis download verstrekken.

PDF’s zijn een geweldige manier om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld gebeurt (zoals afdrukbare recepten).

Zodra een nieuw lid is toegetreden, biedt u hen nuttige of vermakelijke informatie. Mensen zullen eerder geneigd zijn om te kopen.

Schrijf gesponsorde productrecensies

Om consumenten aan te zetten tot kopen, zoekt elk bedrijf naar sociaal bewijs. Bloggers worden betaald om artikelen namens bedrijven te beoordelen.

Bedrijven moeten u betalen om hun producten op uw blog te evalueren. Het product is gratis te gebruiken buiten de review. U krijgt een vergoeding voor het beoordelen van een product dat u bezit.

Het is onduidelijk hoe dit geld verdienende systeem werkt. De FTC heeft Fashion Nova een boete opgelegd van $ 4,2 miljoen voor het verwijderen van ongunstige beoordelingen op verzoek van een ander bedrijf.

Zowel e-commercebedrijven als de bloggers die ze betalen om gesponsorde recensies te schrijven, zullen worden beïnvloed door de nieuwe FTC-normen.

Houd rekening met het volgende om blogstoringen te voorkomen:

 • Beschrijf waarom mensen een recensie moeten achterlaten. U moet een disclaimer opnemen bij alle gesponsorde recensies die u publiceert, zoals “Ik ben betaald om deze recensie te schrijven, en ik kan een commissie krijgen als u dit product koopt.”
 • Wees eerlijk. Om consumenten te helpen bepalen of ze je spullen wel of niet willen kopen, kun je zowel de positieve als de slechte kanten ervan delen.

Advertentieplaatsingen verkopen

Advertentieplaatsingen worden beschouwd als een lucratieve manier om geld te verdienen met bloggen. Maar er is een sleutel om op te letten: VERKEER.

Om in aanmerking te komen, moet uw website of blog ten minste zes maanden actief zijn geweest en een aanzienlijke hoeveelheid verkeer hebben. Om deel te nemen aan Google AdSense moet een publicatie dagelijks minimaal 250 unieke bezoekers hebben. Klanten moeten afkomstig zijn uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en andere landen in Noord-Amerika en Europa. Schadelijke software, het creëren van misleidende indrukken en het per ongeluk indrukken van de verkeerde knop zijn ten strengste verboden.

Het volgende is uw digitale materiaal. Digitale inhoud moet uniek, actueel en waardevol zijn, wil consumenten het fascinerend vinden. Reizen, vrije tijd, sport, auto’s en andere reclamegerelateerde thema’s trekken hun aandacht. Er moet veel materiaal en pagina’s op de website staan ​​(minimaal 20 tot 30 pagina’s, artikelen of blogposts).

Expliciet geweld, aanzetten tot haat, wapens, munitie, illegale stoffen, alcohol, sigaretten, gokken, spyware, malware of hacktools zijn allemaal verboden op websites.

Overweeg daarna het ontwerp en de navigatie. Eindgebruikers moeten uw platform aantrekkelijk vinden. Het moet gemakkelijk te gebruiken en te navigeren zijn, en ook vrij van bugs. Factoren zoals laadtijd en latentie hebben een grote invloed op de plaatsing van advertenties. Op mobiele smartphones en tablets moet een website eenvoudig te gebruiken zijn.

Dan is er transparantie. Uw platform moet openstaan ​​voor het hele publiek. Zorg ervoor dat mensen u gemakkelijk kunnen vinden en contact met u kunnen opnemen.

Voordat u nieuwe verkooptechnieken implementeert, moet u ervoor zorgen dat uw website een aanzienlijk aantal bezoekers heeft die geïnteresseerd zijn in uw nichemarkt en dat u een hoge conversieratio heeft. De drie meest voorkomende manieren waarop uitgevers advertentieruimte kunnen verkopen, worden weergegeven in de onderstaande tabel.

Doe mee aan een affiliate marketingprogramma

Als affiliate marketeer zijn jouw prestaties het belangrijkste. De eerste stap is echter het kiezen van het juiste platform en de juiste apps. In een constant veranderende sector kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

 • Affiliate
 • Algo-partners
 • ShareASale
 • Amazon Associates
 • ClickBank
 • eBay-partnernetwerk
 • CJ-partner
 • Vijfje

Services aanbieden

Naarmate je volgers groeien, zullen meer mensen je naam identificeren met de inhoud van je blog. Dit vergroot het vertrouwen van de klant, wat belangrijk is bij het kiezen van de dienstverlener.

Consulting is een belangrijke bron van inkomsten voor B2B-bedrijven zoals de mijne. Wat voor soort adviesdiensten kunt u leveren als uw materiaal echt gelezen wordt? Volgens succesvolle flippers is The Website Flip een blogmethode met weinig commitment en hoge winst.

Om een ​​succesvol online servicebedrijf te starten en te runnen, is enorm veel werk vereist. Gebruik je blog om je expertise onder de aandacht te brengen en je uurtarief te verhogen.

U kunt de volgende diensten leveren:

 • Advisering
 • Illustratie
 • Freelancen
 • Cyberhulp
 • Workshops/lessen

Om te beginnen met het plannen van nieuwe klanten, gebruikt u een blog-bestemmingspagina of zijbalk advertentie om uw bedrijf op de markt te brengen.

Digitale producten verkopen

Denk na over de uitdagingen die uw beoogde doelgroep kan hebben voordat u een digitaal product maakt.

Producten die tijd of geld besparen of de levenskwaliteit verbeteren, zijn het populairst op de markt.

Als je een ouderschapsblogger bent, zijn je ideale lezers drukke moeders die op zoek zijn naar manieren om geld en tijd te besparen. Downloadbare kalenders en budgetplanners kunnen handige digitale items zijn voor werkende moeders.

Als foodblogger kun je schrijven voor diegenen die caloriearme lekkernijen willen. Ik ben op zoek naar recepten voor gezonde desserts. Maak een e-book met recepten om hun zoetekauw te vervullen.

Kunt u anticiperen op de problemen van uw publiek?

Informeer naar de ervaringen van uw doelgroep met sociale mediasites zoals Facebook.

U kunt uw digitale product maken als u de wensen van de klant begrijpt en een oplossing voor die behoeften biedt.

Fysieke producten verkopen

U kunt een breed scala aan dingen op uw blog verkopen. Je moet ook geweldige inhoud voor je blog maken. Begin met het opbouwen van een lezerspubliek dat uw producten graag zal kopen zodra ze beschikbaar zijn.

De inhoud van een blog moet goed zijn onderzocht.

De gedachten, meningen en suggesties van uw blog moeten relevant zijn voor het lezerspubliek.

Veel lezers willen informatie die hen kan helpen een probleem op te lossen.

Ze zoeken oplossingen voor ’s werelds meest urgente problemen.

Het materiaal van uw blog moet een gunstige invloed hebben op de perceptie van uw lezers over u.

Sommige lezers hebben er een hekel aan om snel iets verkocht te krijgen. Bepaalde mensen hebben “acclimatisatie” nodig voor jou en je lessen. Elke lezer wil een gevoel van verbondenheid en verbondenheid voelen.

Hoe zou dit worden aangetoond?

Hoe meer u weet over uw doelgroep, hoe beter uw inhoud en producten voor hen zullen zijn.

De stem van uw merk en geautomatiseerde verkooptrechters zijn van cruciaal belang voor het verkrijgen, koesteren en sluiten van klanten.

Ons bescheiden advies is om prioriteit te geven aan kwaliteit boven kwantiteit.

Houd de aandacht van uw lezers vast en houd ze langer op uw site door blogs van hoge kwaliteit te schrijven over gerelateerde onderwerpen.

U kunt de interesse van uw lezers behouden door te linken naar gerelateerd blogmateriaal.

De meest betrouwbare handelaren zijn degenen die u kent en vertrouwt.

Uw productverkoop zal toenemen als u kwaliteitsinformatie aan uw kijkers verstrekt.

Het is mogelijk om fysieke producten zonder voorraad of levering te verkopen via dropshipping en print-on-demand diensten.