Ga op het juiste spoor van gastbloggen – Second Tier Link Building

Ga op het juiste spoor van gastbloggen – Second Tier Link Building

Linkbuilding is een manier om meer mensen naar uw website te laten linken. Het gebruik van deze methode heeft een groot voordeel: het helpt uw ​​website te stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines. U moet ‘second tier linkbuilding’ gebruiken om mensen van buiten uw eigen site naar uw site te laten linken.

Linkbuilding op de tweede laag is niet nieuw. Het betekent reclame maken voor uw promotors op andere sites (links naar pagina’s die naar u linken). Het is belangrijk om duidelijk te zijn dat het doel van dit essay niet alleen is om linkwielen te maken van profielpagina’s van lage kwaliteit om de top 10 resultaten in de zoekresultaten te domineren.

Als gevolg hiervan toont het u merkgerelateerd materiaal dat niet in uw vakgebied ligt.

De mijlpalen die u moet bereiken

Om er zeker van te zijn dat je op de goede weg bent met het gastblogproces, wil je deze mijlpalen bekijken.

Meer contacten ophalen

Naarmate uw relaties met website-eigenaren verbeteren, kunt u stoppen met het maken van alle links. Hereniging met gastbloggers die je hebben geholpen bij het lanceren van nieuwe projecten of het verspreiden van zakelijk nieuws kan ook goed zijn. Bloggers kunnen van je houden en je bewonderen als je naar je gastposts linkt. Onze link-tracking-software maakt het een punt om me te laten zien wanneer ik een nieuwe gastpost schrijf die ik moet linken naar een vorige (op voorwaarde dat dit logisch is). Omdat ik meestal schrijf over dingen die heel dicht bij elkaar liggen, is het makkelijk (of in ieder geval naast elkaar). Dit is geweldig voor uw campagne vanwege de WordPress pingback-trackingtool. De meeste bloggers zullen die link zien en onthouden, wat geweldig is voor uw campagne. Daar houdt het niet op. Je kunt daarna altijd gastberichten voor ze schrijven (of wat PR-hulp krijgen).

Krijg meer backlinkbronnen

Lees item nummer twee om te zien of u het nog steeds niet zeker weet. Link naar uw gastpost om uw eigen website waardevoller te maken als bron voor het opbouwen van links (omdat het uw eigendommen in de naamregel promoot). U wilt niet dat uw gastberichten concurreren met uw eigen site wanneer mensen ernaar zoeken. Vermijd het gebruik van uw belangrijkste zoekwoorden in de kop van een gastartikel.

Gebruik niet dezelfde woorden in uw gastessay als in uw eigen. Schrijf niet over groene appels als je ze niet hebt verkocht. Het schrijven van gast artikelen moet zich richten op de beste appelrecepten, hulpmiddelen voor het kweken van appels en voordelen voor de gezondheid van appels. Ook mensen die voor andere mensen schrijven kunnen op het tweede niveau helpen met linkbuilding. Het is niet nodig om in een gastpost te vaak naar uw eigen website te linken. Door te hyperlinken lijkt het alsof je alleen in jezelf geïnteresseerd bent, wat niet goed is om te doen. Met een second tier methode voor het bouwen van links kunt u nog een paar links toevoegen aan uw merkgerelateerde pagina’s die zich niet op uw eigen domein bevinden. Op deze manier kunt u nog een paar links naar die pagina’s toevoegen. Zorg dat je niet te veel doet.

Gastblog tips voor second tier linkbuilding

Gastblog tips voor second tier linkbuilding

Het is aangetoond dat investeren in contentmarketing en het opbouwen van relaties met experts in uw vakgebied de snelste manier is om uw merk online te laten groeien. Bedrijven als HubSpot en KISSmetrics hebben laten zien dat dit idee kan werken. Ze hebben veel gastbloggen gedaan en opvallende afbeeldingen gebruikt om te laten zien dat dit een goed idee is. Als je je merk snel van de grond wilt krijgen, moet je bepaalde strategieën gebruiken.

Voordelen van gastbloggen

Zorg ervoor dat u het verschil kent tussen verbinding maken met websites met spam en legitieme manieren om uw materiaal naar buiten te brengen. Gastbloggen is een geweldige manier voor bedrijven om meer mensen te bereiken. In plaats van op uw eigen middelen te vertrouwen, kunt u nu hulp krijgen van die van iemand anders. Wanneer een merk op veel verschillende websites en platforms wordt gezien, ziet het er betrouwbaarder uit. Hoe meer positieve dingen mensen over uw bedrijf zeggen, hoe meer mensen het goed zullen vinden. Een gastblogger kan je helpen nieuwe vrienden te maken, zelfs als je veel mensen wilt bereiken.

Gastbloggen is niet de beste manier om links te krijgen, maar het is nog steeds een optie die je kunt gebruiken om ze te krijgen. Het kan een grote hulp zijn bij gebruik met andere tactieken.

De succesvolle sleutels van gastbloggen begrijpen

Als het gaat om het maken van spam, zeggen experts geen blogs van lage kwaliteit te gebruiken. Als gevolg hiervan is het erg belangrijk om bekende bloggers te vinden om op gasten te posten. Je hebt ook een manier nodig om de beste mogelijkheden voor gastbloggen te vinden. Er zijn veel meer B2C-marketeers die zeggen dat ze de ROI helemaal niet meten: slechts 6% zegt dat hun bedrijf “zeer succesvol” is en 30% zegt dat niet. Als u denkt dat gastbloggen uw bedrijf kan helpen, kunnen deze tips u op weg helpen.

Mijlpaal volgen

Volgens een expert is het belangrijk om al je gastblog activiteiten bij te houden, zodat je kunt zien of je tijd en geld goed terugverdient. Het gebruik van bekende software of bronnen op internet kan dit proces een stuk eenvoudiger maken.

Krachtige CTA

De manier waarop je door bloggers wordt behandeld, kan van persoon tot persoon verschillen. Als je kunt, maak dan een sterke oproep tot actie aan het einde van je document. Met deze CTA kunt u met uw lezers praten en ze misschien zelfs ertoe brengen uw inhoud met hun vrienden en familie te delen.

Strategievisie op lange termijn

Blogposts die goed zijn uitgevoerd en goed zijn geschreven, kunnen leiden tot succes op de lange termijn. Het is belangrijk om na te denken over succes op de lange termijn wanneer u inhoud maakt. Er is een plaats en een tijd om relevant nieuws over actuele gebeurtenissen te brengen, maar succes op lange termijn is belangrijker dan succes op korte termijn.

Syndicatie

Een vaardigheid die moet worden geleerd, is hoe u syndicatie partners kunt vinden die oude inhoud naar nieuwe mensen kunnen verspreiden. Mensen schrijven niet graag nieuwe dingen, dus stuur een kort berichtje naar het onderstaande adres.

Je zou ook kunnen denken aan het weggeven van je eigen werk.

Onderzoeksinvestering

Doe je onderzoek voordat je een gastblog campagne start. Een blog of kanaal moet door Google en andere zoekmachines worden gecontroleerd om te zien of het als spam is gemarkeerd.

Gastbloggen is nog steeds een geweldige manier om een ​​bedrijf op internet te starten. Om er zeker van te zijn dat u het meeste uit uw tijd en geld haalt, meet en houdt u bij hoe u het verschil maakt.

Syndicatie

Inhoud schrijven met impact

Iedereen is meester in één of meerdere vakgebieden. Als je schrijft over iets waar je veel over weet, zal je schrijven zich onderscheiden van de anderen. Hoe meer je leest, hoe meer dingen je leert. De eerste alinea van je paper moet kort en to the point zijn, maar niet te lang. Probeer indruk op mensen te maken met een woordenschat die de meeste mensen niet kunnen evenaren. Het is een verspilling van tijd en moeite. Informatie die een grote impact op het bedrijf kan hebben, zal waarschijnlijk geen grammaticale of typografische fouten bevatten. Jargon moet buiten uw schrijven worden gehouden, omdat het de gedachten van uw lezers een beetje wazig kan maken. Het is niet goed om alleen maar te schrijven. Een essay van 1000 woorden krijgt misschien maar 500 meer lezers dan een essay van 200 woorden, wat een groot verschil is in het aantal mensen dat het leest. Houd je berichten dan netjes.

Maak uw blogberichten interessant voor een breed scala aan mensen. Schrijf geen inhoud over dingen waar niemand om geeft. Herken wat je publiek verwacht. Onderzoek blogs en directory’s om erachter te komen wat mensen over het onderwerp zeggen en hoe ze erover denken.

Om je lezers te helpen, schrijf een lang stuk dat interessanter voor hen zal zijn. Nogmaals, een gaststuk dat goed werd ontvangen, is degene die het meest opvalt.

Onthoud dat uw woorden invloed kunnen hebben op het werk van andere auteurs wanneer u op een blog schrijft, dus wees voorzichtig. Zorg ervoor dat je veel details in je informatie geeft, zodat het duidelijk is.

Blijf zoeken naar nieuwe manieren om dingen te doen door nieuwe inhoud uit te brengen. Als u auteursrechtelijk beschermde inhoud gebruikt, kan het moeilijk zijn om uw online reputatie onder controle te houden. Het maakt niet uit hoeveel je weet, als je maar genoeg hebt. Naarmate de tijd verstrijkt, word je steeds beter. Mensen moeten proberen te vermijden steeds dezelfde informatie te geven als het hun bedrijf of hun naam schaadt. Als u uw publiek wilt krijgen en houden, moet u uw werk uniek maken. Maak het anders dan de rest van de mensen.

Schrijf voor een groter goed

De enige reden om inhoud te schrijven is om geen links te krijgen. Voor alle duidelijkheid, ik zeg niet dat het maken van backlinks tijdverspilling is. Ik denk echter dat het maken van unieke inhoud, in plaats van te vertrouwen op veel artikelen met dezelfde inhoud en zoekwoorden, de beste manier is om links te krijgen. Wanneer u veel artikelen van hoge kwaliteit schrijft, bouwt u een aanhang en reputatie op bij uw lezers en abonnees. Dit zal er op zijn beurt toe leiden dat meer mensen uw website bezoeken. In plaats van inhoud van lage kwaliteit te maken om in-tekstlinks toe te voegen, moet u zich richten op het maken van inhoud van hoge kwaliteit.

Ontdek waar je gastpost

Dit is weer een ander schrijfadvies dat de meeste mensen niet opvolgen. Er zijn veel schrijvers geweest die erover hebben nagedacht om hun werk in te dienen bij bekende sites zoals Mashable, TechCrunch, Engadget en anderen. Oké, maar het is niet gemakkelijk om voor hen te gaan schrijven. Stel je doelen hoog, maar begin klein.

Om op spraakmakende sites te komen, begint u met onopvallende sites. Naarmate je meer over het proces leert, stijgen je kansen om gastblogger te worden.

Als je voor andere blogs schrijft, moet je hun regels en criteria volgen om te bepalen of je berichten wel of niet worden geplaatst.

De artikelen die u schrijft, hebben een direct effect op u en uw site, dus houd ook rekening met hun behoeften wanneer u ze schrijft.

Wij denken dat het een goed idee is om meteen na het schrijven van een artikel hun link uitwisselings opties te bekijken. Volg de regels van andere bloggers om uw inhoud snel gepubliceerd te krijgen. Hoogwaardige materialen zijn erg belangrijk.

Als je dat nog niet hebt gedaan, doe dat dan nu. Als je iets waardevols schrijft, zullen mensen reacties achterlaten op je gastartikel. Schrijf dan wat ideeën op. Sommigen van hen kunnen interessante informatie bevatten die u kan helpen uw schrijfvaardigheid te verbeteren en iets nieuws te proberen.

Hoe meer u reageert op opmerkingen, hoe meer vertrouwen er is tussen u en uw lezers. Uitstekende online auteurs weten hun lezers te leren kennen en houden regelmatig contact met hen zodat ze hen kunnen helpen.