Diensten online verkopen via uw blog

Diensten online verkopen via uw blog

Services die u in uw blog kunt aanbieden om online geld te verdienen

Blogs kunnen een uitstekende toegangspoort zijn tot de snelgroeiende wereldmarkt. Een goed onderhouden blog kan helpen bij de verkoop van producten en diensten.

Hier is alles wat u moet weten, of u nu een beginnende blogger of een ervaren schrijver bent. U kunt deze suggesties gebruiken om individuen te verleiden consumenten, klanten of netwerkleden te worden.

Weet voor wie je schrijft

Als freelancer of bedrijfseigenaar hopen we dat u weet wie uw ideale klant of opdrachtgever is. Je blog heeft zijn eigen persoonlijkheid.

Als je schrijft om een ​​merk, een publiek of een aanhang te vestigen, heb je misschien niet aan je ideale lezer gedacht.

Wees zo gedetailleerd mogelijk bij het overwegen van uw ideale lezer en de mensen die u wilt targeten. Hoe wil je dat je site je helpt?

De kans bestaat dat je vakgebied nog verder wordt opgesplitst. Misschien wilt u niet te veel aandacht besteden aan één onderwerp. Duidelijk. Mensen die niet bij uw demografie passen, zijn een verspilling van uw tijd en geld.

Als u andere consumenten of lezers negeert, betekent dit niet dat u niet om hen geeft. Wanneer je met je ideale klant spreekt, zullen ze meteen een connectie voelen met wat je zegt.

In plaats van een algemeen bericht te sturen om niemand van streek te maken, stuur je het tegenovergestelde bericht. Overtuigend zijn vereist een goed getrainde stem.

Het schrijven van blogberichten wordt gemakkelijker als u weet wie uw ideale klant, klant of lezer is.

Welke actie wilt u dat uw publiek onderneemt?

Nu je een duidelijk beeld hebt van je ideale lezer, kun je beginnen met schrijven. Voordat u verder kunt gaan, moet u een aantal gebieden onder de knie hebben.

Bepaal wat u wilt dat de lezers van uw stuk vervolgens doen.

Als zakelijke blogger zou u deze informatie moeten kunnen verkrijgen. Mensen die blogs gebruiken om hun bedrijf te promoten, zullen eerder uw klanten of klanten worden. De volgende fase kan onduidelijk zijn voor bloggers wiens doelen moeilijker te kwantificeren zijn, zoals het vergroten van het lezerspubliek of het ontwikkelen van een platform.

De volgende stap voor bedrijfseigenaren en ondernemers die nieuwe consumenten of klanten zoeken is niet altijd hetzelfde. Het spreekt voor zich dat als uw goederen of diensten goedkoop zijn, u wilt dat uw lezers ze kopen.

U kunt mogelijk in contact komen met sitebezoekers als u wilt dat ze iets extra’s doen.

Als je high-end spullen verkoopt die zelden online worden gekocht, kan de volgende stap zijn om een ​​live bezichtiging of proefrit in te plannen, of om toestemming te vragen voor het versturen van een informatiepakket.

Als u dure trainingen of coaching diensten aanbiedt, moeten mensen zich aanmelden voor uw e-maillijst. Voordat je om hun e-mailadres vraagt, kun je ze vervolgens een reeks complimenterende e-mails sturen.

Geef in plaats van vooraf geld te vragen een gratis e-mailcursus om individuen ertoe te brengen zich aan te melden.

U wilt nog steeds dat mensen handelen na het lezen van uw materiaal om andere redenen dan geld. Moedig mensen aan om lid te worden van uw e-maillijst en sociale-mediaprofielen.

Elk initiatief heeft zijn eigen set van consumenten, klanten en supporters. Het is handig om te weten wat u wilt dat uw lezers vervolgens doen tijdens het schrijven van bloginhoud.

Welke actie wilt u dat uw publiek onderneemt

Hoe kunt u helpen?

Nadat we hebben bepaald voor wie en waar onze blog voor is, is de volgende stap om te bepalen hoe we ze effectief van dienst kunnen zijn.

Om op uw vakantie te blijven, moeten uw bezoekers iets te eten of te drinken hebben. Mensen zijn op zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen.

Deze waarde heeft verschillende dimensies. Als onderdeel van dit programma krijgen mensen ook advies over hoe ze kunnen sparen of meer geld kunnen verdienen.

Het kan ook vermakelijk, informatief of een aangename afleiding zijn.

We hebben allemaal verschillende perspectieven op wat het meest essentieel is. Als u een gedetailleerd lezersprofiel heeft, moet u weten wat uw lezers willen en hoe u dit aan hen kunt overbrengen.

Bezoekers zullen eerder uw aanbod accepteren en doen wat u wilt dat ze doen als u ze helpt, inspireert, opleidt of entertaint.

Voorbeelden van services die je kunt verkopen vanaf je blog

Logo ontwerpen

Verschillende bedrijven hebben Fiverr gebruikt om logo’s te ontwerpen. Zowel nieuwe als gevestigde bedrijven zoeken tegenwoordig hulp bij het ontwerpen of wijzigen van hun logo.

Je hebt alleen een basiskennis van grafisch ontwerp nodig om te beginnen met het ontwikkelen van een logo. Voor getalenteerde logo-ontwerpers is dit een fantastische kans. Er is veel vraag naar dit type service op Fiverr en het kan behoorlijk duur zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is opvallen in deze branche. Als je het hebt, kun je niet opgeven. Leren hoe je een logo maakt, is eenvoudig en snel.

Deze baan kan heel lonend zijn als je een solide cv hebt. Een van de beste methoden om geld te verdienen op Fiverr is het ontwerpen van logo’s voor grote bedrijven. Elk logo heeft een waarde tussen $ 75 en $ 100.

Freelance web onderzoek

Door sommige activiteiten uit te voeren, kunnen freelancers bedrijven mogelijk helpen tijd te besparen. Een goedbetaalde baan waarmee u tijd kunt besparen door onderzoek op internet te voltooien. Het vinden van e-mailadressen, foto’s, merkreferenties en het evalueren van concurrenten maken allemaal deel uit van web onderzoek.

Alleen werken geeft je meer flexibiliteit. U kunt auteurs en journalisten helpen door informatie te verzamelen over de meest populaire boeken en films, hun verhalen te schetsen, enzovoort.

Overweeg jezelf op de markt te brengen als een ‘virtuele assistent’, wat gegevensinvoer en online onderzoek met zich mee zou brengen. Dit is een zeer populaire Fiverr-taak.

E-boekomslagen ontwerpen

Voor freelancers is het van cruciaal belang om trends te herkennen en erop in te spelen.

In het afgelopen decennium is zelfpublicatie steeds populairder geworden, waarbij honderden auteurs voor eBooks kozen. Als gevolg hiervan is er een grote vraag naar het ontwerpen van digitale boekomslagen.

Mogelijk wordt u gevraagd om unieke omslagen of sjablonen te maken als freelance eBook-omslagontwerper, en om concepten te debuggen en te evalueren.

Je kunt via je blog ook kunstwerken, afbeeldingen en fotografie in opdracht geven (en als premium services voor veel meer verkopen).

Coaching

Sommige bloggers gebruiken hun websites om nieuwe klanten te werven.

Je blog is een geweldige manier om een ​​bijlesbedrijf te starten vanuit het gemak van je eigen huis of kantoor. Het is eenvoudig om iemand één-op-één les te geven.

Bij coaching draait alles om het delen van je kennis met anderen die het niet hebben. Voor hun competentie mogen coaches een forse uurprijs in rekening brengen. Het is essentieel om de juiste persoon voor de job te kiezen.

We hebben eerder besproken hoe goedkoop het is. Om het duidelijk te zeggen. Als je niet weet hoe je moet reageren op de vraag van een klant, hang dan op en Google erop. Ontslag nemen! Als je niet meer weet dan je klanten, praat je met de verkeerde mensen.

Verkoop je vaardigheden op het gebied van sociale media

Bedrijven kunnen profiteren van uw sociale media-viraliteit en het vermogen om online meer volgers te krijgen. Er is een grote kans dat het je wat Fiverr-geld oplevert.

Je computervaardigheden opfrissen is een slim idee. In een aantal bedrijven zul je veel gevraagd worden als manager van marketingcampagnes, SEO of klantbetrokkenheid.

Als social media-consultant kun je bedrijven helpen hun volgers op te bouwen of strategieën op te stellen om dit te doen. Inhoud voor Twitter en Instagram kan vooraf geschreven tweets of merkspecifieke updates bevatten (tegen een hogere vergoeding).

Gebruikers kunnen ook foto’s uploaden en wijzigen en profielen voor sociale media maken.

Sommige bedrijven kunnen u compenseren voor het delen van hun materiaal op sociale media. Degenen met enorme volgers op sociale media kunnen profiteren van deze strategie.

Volg bij het verspreiden van gesponsord materiaal de etiketteringsregels van de ASA.

Gebruikerstest

Gebruikerstesten is een krachtig hulpmiddel voor het voorspellen van toekomstige trends.

Dit voorbeeld is misschien niet zo goed als een voorbeeld van een echte baan voor een cv. Als freelancers werk krijgen toegewezen dat ze leuk vinden, kan het voor hen eenvoudiger zijn om gemotiveerd te blijven.

U kunt geld verdienen door dingen te testen die u anders zou kopen.

Deelnemen aan websites, games, applicaties en klantenservice kunnen allemaal worden beschouwd als freelance gebruikerstests.

Als gebruikerstester voor bijvoorbeeld technologie of kantoorbenodigdheden hebt u mogelijk toegang tot nieuwe producten voordat ze formeel beschikbaar zijn. Je zou ook invloed hebben op hun groei.

Seminars en webinars

Bereid presentaties en webinars voor om uw kennis te delen. Bespreek op je blog de positieve kanten van je webinar. Gebruik vervolgens e-mail, sociale media en andere technieken om het woord naar buiten te brengen. Zelfs als uw eerste webinar klein is, komt het vaak voor dat ze in de loop van de tijd toenemen. Content kan meerdere keren worden hergebruikt.

Virtuele assistent

Met deze methode kun je in contact komen met mensen over de hele wereld. Elk jaar willen en moeten steeds meer mensen op deze gebieden werken. Deze categorie omvat diensten zoals onderhoud en opschoning van virtuele computers, evenals het maken van e-mails om onderzoeksredenen.

Virtuele assistent-opdrachten op digitale marktplaats zijn populair omdat ze eenvoudig uit te voeren zijn en geen speciale vaardigheden of opleiding nodig hebben. Als virtuele assistent zou je geld verdienen door eenvoudige taken online uit te voeren. Dit is een mix van freelance en parttime banen.

De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid werk en de tijd die moet worden voltooid. Als u vijf tot zes uur per dag werkt, kunt u $ 5 tot $ 15 per uur verdienen. Dit hangt van een aantal zaken af, waaronder hoe lang je al werkt en wat voor soort baan je hebt. Bied deze specifieke service aan in uw blog.

Proeflezen en bewerken

Het is een geweldige methode om geld te verdienen door grammatica-, syntaxis-, interpunctie- en spellingproblemen op digitale marktplaatsen te bewerken. Een voorbeeld van uw werk zal een potentiële klant helpen uw vaardigheden te beoordelen, wat leidt tot verder werk.

Voor allerlei publicaties, blogs, websites en artikelen is een corrector nodig. Mensen zetten meer van hun werk online, waardoor proeflezers nodig hebben om te verifiëren dat het foutloos is.

Als u meer ervaring en werk hebt om ervoor te zorgen, kunt u mogelijk meer in rekening brengen. Klanten kunnen uw portfolio bekijken om te zien wat u kunt en hoe bekwaam u daarin bent. U kunt veel geld verdienen als u voor een groot bedrijf werkt.

Op populaire marktplaatsen rekenen de meeste mensen $ 0,33 tot $ 1 per woord, of $ 33 tot $ 100 voor 10.000 woorden.

Intro’s, video’s maken

Intro’s / video’s maken

Een van de beste manieren om geld te verdienen, is door video’s te maken in plaats van te schrijven. Deze functie is voor degenen die unieke en vreemde video’s kunnen maken.

Je moet onder andere animaties maken met je logo, voice-overkaarten en grafisch zware filmpjes. Deze tips kunnen u helpen nieuwe klanten aan te trekken en uw inkomsten te verhogen.

Een van de meest populaire services is het maken van video’s, wat een vrij ongebruikelijke service is. Je kunt $ 5 tot $ 15 per video verdienen als je er veel hebt gemaakt en er goed in bent.

Digitale marketing

De populariteit en vraag naar deze term is de afgelopen jaren enorm gestegen. De hoeveelheid geld die bedrijven aan digitale marketing besteden, is onthutsend.

Digitale marketing omvat tegenwoordig e-mail, internet-apps, sociale-mediaplatforms en mobiele applicaties. Deze gegevens zijn vrij toegankelijk op internet.

E-mailmarketing, SEO, advertentiecampagnes, contentmarketing en social media marketing zijn allemaal waardevolle talenten voor werkzoekenden.

U kunt als freelancer op Fiverr opereren door deze diensten aan bedrijven te leveren. Vanwege de jaarlijkse toename van de vraag zijn mensen op zoek naar een competente persoon om de taak te voltooien, zodat ze meer geld kunnen verdienen.

Artikelen schrijven

Dit kan een van je beste optredens zijn, zelfs als je een beginner bent. Het is enorm welvarend geworden als gevolg van de toegenomen vraag.

Meer internetverkeer is een van de belangrijkste doelen van bedrijven die freelance artikelschrijvers inschakelen. Goed geschreven artikelen kunnen gunstig zijn voor bedrijven. U kunt geen geld verdienen met schrijven als u niet over de benodigde vaardigheden beschikt.

Alleen lees- en schrijfoefeningen zijn nodig om een ​​goede schrijver te worden. Een goede artikelschrijver weet hoe hij zo min mogelijk woorden moet gebruiken. Schrijven op een blog kan wat geld per uur of een paar dollar per maand opleveren als je klaar bent om het werk te doen.

Leer je hobby’s

Twijfel je nog over werken als zzp’er? Al het andere zal verdwijnen als je je passie volgt.

Als je vijf jaar pianoles hebt gevolgd of in je eentje Spaans hebt geleerd, zal iemand je betalen om ze les te geven.

Maak educatieve producten die tekst en video combineren (je kunt deze bronnen vervolgens verkopen en persoonlijk onderwijs aanbieden).

Daarnaast kun je fietsen repareren, schilderen als Van Gogh en profielen voor datingapps maken! Begin daar en kijk wat er gebeurt naarmate je carrière als freelancer vordert.