De natuurlijke linkbuilding tips voor die u altijd kunt doen

Every time you attribute,Natuurlijke Link Building is het proces van het verkrijgen van links van andere websites. Als het gaat om het maken van vrienden, zijn sterke connecties nog nooit zo belangrijk geweest. Het speelde een grote rol in de rankings van 2015: 14,83 procent van de stemmen was gebaseerd op linkbuilding. Voorheen was dat 17,31 procent. Sindsdien is het gestegen tot 17,31 procent.

Omdat links zo belangrijk zijn als het gaat om het verkrijgen van hoge zoekmachine rankings, kan dit niet genoeg gezegd worden (SERP’s).

Hoe meer links er op uw site komen, hoe beter de beoordeling van uw zoekmachine zal zijn. Het aantal backlinks dat je nodig hebt om op de eerste pagina met zoekresultaten te staan, moet minimaal 35.000 zijn om daar te komen.

Veel, toch? Veel backlinks zijn moeilijk te krijgen, maar het kost veel tijd en veel werk.

Een bekend merk daarentegen heeft een grotere kans om omzetverhogende aandacht te krijgen. Je kunt laten zien dat je weet waar je het over hebt en dat je door deze connecties een grotere online aanwezigheid hebt.

Het is een lang en moeizaam proces om groenblijvende links te bouwen. Maar u zult weten dat het uw tijd en moeite waard is. Wat moet je dan doen? Hier zijn de beste tips die u op dit moment kunt overwegen.

Content is een koning

We weten hoe oud dit gezegde is. Maar het is vandaag de dag nog steeds relevant en zal dat in de toekomst nog vele jaren zijn.

Om backlinks te krijgen, moet u mensen een reden geven om uw links te delen voordat u ze probeert te krijgen. De beste manier om links te krijgen, is door inhoud van hoge kwaliteit te schrijven. Plaats regelmatig blogposts (of artikelen) van hoge kwaliteit om nieuwe klanten aan te trekken. Backlinks die niet door jou zijn gemaakt, zouden op een gegeven moment in je account moeten verschijnen. Mensen zullen het merken als je over iets interessants schrijft. Door veel aandacht en meer informatie is de kans groter dat andere mensen je werk delen. Je moet veel informatie geven over je spullen. Gebruik niet te vaak opvultekst of trefwoorden in uw tekst. Ze zullen je gaan opmerken en twijfelen over je. Focus op het gemakkelijk leesbaar maken van uw informatie. Als je er werk van maakt, krijgt je artikel aandacht. Als uw site viraal gaat, krijgt u links van hoge kwaliteit die mensen naar uw site zullen trekken. Dit zorgt ervoor dat iedereen het ziet.

Gastpost

Ze zullen waarschijnlijk niet uit de mode raken. Ze zijn een geweldige manier om meer verkeer en backlinks te krijgen. Schrijf als gast voor websites in jouw vakgebied of niche. Vraag de eigenaar van de website als een gunst om er ook een voor uw site te maken. Als gevolg hiervan zal meer verkeer goed zijn voor jullie beiden. WIN-WIN! Daarom schrijven veel succesvolle bloggers veel gastposts. Een daarvan is voor het tijdschrift Search Engine Journal. De meeste websites die gastberichten accepteren, zullen deze waarschijnlijk delen op sociale media, waardoor ze interessanter worden voor mensen. Hoe meer links je hebt, hoe meer mensen bereid zijn om met je samen te werken. Als je niet weet hoe je met iemand in contact kunt komen, probeer dan eerst andere manieren.

Visuele presentatie maken

Infographics zijn meer dan alleen afbeeldingen die niet bewegen. Er zijn veel infographics die er zijn en ze lijken misschien tijdverspilling. Maar ze kunnen wel waarde toevoegen aan je blogposts of gastposts. Het is ook mogelijk dat als je er een in een gastpost plaatst zonder te vragen, de host het een goede zaak vindt. Ze zijn gemakkelijk te begrijpen en te bespreken. Ze zijn ook moeilijk te vergeten. Bekijken. We houden van alle verschillende kleuren en patronen die er in de wereld zijn. Wanneer u infographics gebruikt, kunt u links naar andere delen van uw site toevoegen. Originele foto’s zijn net zo belangrijk als infographics, dus je weet misschien al dat ze belangrijk zijn. Als uw afbeeldingen goed zijn, zullen mensen ze gebruiken en naar u teruglinken als ze dat doen.

Bereik relevante links

Iemand die u persoonlijk kent of die u online kent, heeft mogelijk een site of blog die is gekoppeld aan uw inhoud of aanbieding. Google geeft u alleen krediet als uw site belangrijk is, en alleen als deze belangrijk is. Instructievideo’s of andere nuttige inhoud zouden ervoor zorgen dat mensen naar u willen linken wanneer ze hun eigen video’s maken. Een eenvoudige zoekopdracht op trefwoord toont u mogelijke verbindingspartners. De link(s) moeten in toekomstige inhoud worden gebruikt. Dit kan per e-mail of sms.

Sommige mensen zouden bereid zijn te helpen als het hun werk gemakkelijker zou maken. Je gaat veel mensen ontmoeten terwijl je je eigen dingen maakt. Het is gemakkelijk en natuurlijk om mensen met wie je een band hebt gehad te vertellen dat je iets gaat doen. Vraag ook of ze hetzelfde voor jou willen doen. Op de lange termijn zou dit een match made in heaven kunnen zijn.

Heb je zin in podcasts?

Podcasts worden steeds populairder en voor elk onderwerp is er wel een podcaster. U kent vrijwel zeker enkele mensen in uw vakgebied. En ze zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om mee te doen. U kunt podcasts gebruiken om uw bedrijf te promoten en een nieuwe link te krijgen. Als je van populaire podcasters houdt, wil je misschien naar hun show luisteren.

Maar het onderwerp van je show is belangrijker dan de populariteit van de show. Je wilt dat mensen naar je show luisteren. Maak het mensen gemakkelijk om je podcast aflevering op je website te plaatsen. Tekstinterviews nemen minder tijd in beslag en kunnen worden gedaan wanneer het u uitkomt.

Gebruik influencer-services

De rol van social media influencers in marketing wordt steeds belangrijker. Zowel klanten als marketeers kunnen veel baat hebben bij hun diensten. Uw inhoud kan influencers helpen er verbinding mee te maken via films en verhalen en artikelen, evenals foto’s. Google zoekt naar gezaghebbende inhoud en kijkt naar wat mensen doen. Influencers maken de dingen die je hier ziet. Sommige van hun berichten en shares hebben mogelijk een merk-hashtag. Als gevolg hiervan stijgen de positie en populariteit van uw website in de zoekmachines natuurlijk, en daarmee ook de reputatie van uw merk.

Broken Link Building

Het gebruik van gebroken links om links te bouwen is een nieuwe en effectieve manier om dit te doen. U wilt onder meer zoeken naar URL’s die u bijvoorbeeld 404-fouten geven. Het duurt lang om websites handmatig te controleren op verbroken links. Je kunt gebroken links vinden die relevant en goed zijn voor SEO door te kijken naar de backlinks van je concurrenten in de zoekresultaten van zoekmachines. Het is goed om SemRush te gebruiken om dingen te versnellen. De beste URL’s van een Google-zoekopdracht moeten in de backlink-analysetool worden geplaatst.

Het is mogelijk dat uw naam en/of de naam van uw bedrijf wordt gebruikt zonder dat u eraan wordt gekoppeld.

Ongelinkte vermeldingen

Dit is waarschijnlijker dan je denkt. Je hebt een grote stap gezet in de richting van het opbouwen van een relatie met de lezers. De auteur kent uw bedrijf omdat ze eerdere interacties met u hebben gehad. Dus alleen al om die reden heb je een sterke reden om contact op te nemen en die backlink te maken. Het kijkt naar meer dan een miljard websites om een ​​woord of zin te vinden. Om websites te vinden die over een bepaald onderwerp praten, is dit een goede manier om dit te doen. Het kan ook verwijzingen naar de naam of het embleem van uw bedrijf opleveren.

Inhoud diepgaand onderzoek

Houd populaire onderwerpen, nieuws en blogberichten in uw vakgebied in de gaten.

Doe je eigen ding met een paar die je goed kent.

Denk eraan om aan uw eigen websites en sociale media-accounts te denken wanneer u een ondernemingsplan maakt.

Buzzfeed.com heeft een knop in de rechterbovenhoek waarop u kunt klikken om te zien waar mensen het over hebben.

Wanneer je Google Trends en BuzzSumo gebruikt, is het gemakkelijk om erachter te komen waar andere mensen naar op zoek zijn.

Er moet ook gekeken worden naar pay-per-click-advertenties van uw concurrenten.

Een deel van je studie zal je helpen erachter te komen hoe je je inhoud op de markt kunt brengen. Dit is er een belangrijk onderdeel van.

Vergeet niet de grote lokale media in uw omgeving te bekijken.

Memes

Het gebruik van memes om uw website te promoten, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een geweldige manier om mensen naar uw site te laten komen. Deze slimme, grappige, provocerende of gewoon rare memes zijn erg populair op sociale netwerksites. De gratis meme-generator van Kapwing kan worden gebruikt om teksten en berichten te maken die mensen willen delen. Ook. Veel populaire sjablonen zijn gratis beschikbaar op internet. Dien ze in bij subreddits op Reddit, Tumblr en andere sociale-mediasites waar ze opnieuw kunnen worden gepost, waardoor uw site meer backlinks van andere mensen krijgt.

Vind de alternatieve routes van PBN’s

Veel mensen maakten fouten met veel tijd en moeite voordat ze zich realiseerden dat privé blognetwerken hun pagina rangschikking schaden. Mensen willen PBN’s gebruiken, maar ze willen niet omgaan met de risico’s en het werk van het zelf bouwen of beheren. “Het white heat-alternatief voor PBN’s” was toen net door onze experts gevonden.

Door gebruik te maken van verlopen domeinnamen kan een site worden gebouwd zonder deze te hoeven bouwen. Het verzamelen en vertellen van webmasters over links die niet meer werken, is wat u doet.

Hier volgen enkele dingen die u kunt gebruiken om meer te weten te komen over deze mogelijkheden:

  • DomCop.com
  • ExpiredDomains.net
  • Freshdrop.com

We houden van DomCop.com omdat je hiermee kunt zoeken op Trust Flow en Topic. Met deze methode kun je relevante verlopen domeinen sneller vinden en hun linkprofiel krijgen.

Importeer het domein in Ahrefs of Majestic, exporteer de links, scoor ze op kwaliteit en doe hetzelfde voor gebroken links.

Niche Relevante gastberichten

Voordat je Matt Cutts gaat citeren, wil ik er zeker van zijn dat je begrijpt wat hij doet. Gastposts op echte websites zijn nog steeds de beste manier om elkaar te leren kennen. Het is belangrijk op te merken dat het woord “REAL” wordt gebruikt. Websites krijgen inderdaad echt verkeer en bezoeken van mensen. Het is erg belangrijk om deze sites te targeten.

Over het algemeen moet een gastpost aan de volgende vereisten voldoen:

  • Relevantie op pagina voor pagina
  • Er zijn veel mensen die de inhoud leuk vinden, erover discussiëren en erover praten, en het heeft veel macht in de internetwereld (DA)
  • Het heet “Trust Flow” (niet verplicht, maar aanbevolen)

Nieuwslinks

Het is meestal een goed idee om links te krijgen van nieuwsbronnen en bekende websites. “Super”-autoriteitssites zoals de Huffington Post, Forbes en ESPN staan ​​​​allemaal in de lijst. Het is moeilijk om verbinding te maken met deze sites, maar als je dat doet, is het de moeite waard. Als het gaat om autoriteit en vertrouwen, is er een zeer slechte verbinding. Ten tweede verhoogt de vermelding door een bekende bron de waarde van uw merk. Er is een grotere kans dat mensen die vanaf deze sites naar uw site komen, abonnee worden of iets verkopen.

Dat gezegd hebbende, hoe kom je aan deze links?

Je moet van jezelf een autoriteitsfiguur maken in je vakgebied.

Om bij ESPN te werken, moet je echter laten zien dat je goed kunt schrijven over sport. Elk bedrijf zou een expert in zijn vakgebied moeten willen worden. Maar het duurt lang.

Tot slot

Het is waarschijnlijk dat deze strategieën voor het bouwen van links nog lang zullen worden gebruikt. Stuur ze een bericht, maar val ze op geen enkele manier lastig. Concentreer u op uw connecties om een sterke basis voor uw bedrijf te bouwen. Het doel van links is niet om Google te misleiden, maar om uw bedrijf te helpen.