De natuurlijke linkbuilding-aanpak voor uw website of blog

De natuurlijke linkbuilding-aanpak voor uw website of blog

Natuurlijke linkbuilding is de beste manier om de positie van uw website in de zoekmachines te verbeteren door meer natuurlijke links te krijgen. Het is niet nodig om dingen te ingewikkeld te maken. Om zoekmachines te laten zien dat u een expert bent in uw vakgebied, moet u ongeveer 80% tot 85% van uw tijd en moeite besteden aan off-page SEO nadat u uw website heeft gebouwd.

Waarom heeft mijn blog een natuurlijke linkbuilding-aanpak nodig?

Ze zijn er om natuurlijke groei aan te moedigen in plaats van gedwongen of kunstmatige groei, en ze hebben de macht om websites te straffen die deze regels niet volgen, zoals velen hebben ontdekt met de meest recente wijzigingen van Google.

Om ervoor te zorgen dat Google de beste zoekresultaten geeft, is het zijn doel om al het mogelijke te doen. Wat gebeurt er als dit niet kan? Gebruikers vertrekken en daardoor dalen de advertentie-inkomsten (die 90 procent van hun omzet uitmaken).

Google straft websites die ervan worden beschuldigd het algoritme te “gamen”, en dat zou geen verrassing moeten zijn.

In het licht hiervan wilt u misschien nog eens nadenken over het uitbesteden van linkbuilding aan een derde partij.

De natuurlijke natuur van linkbuilding

Het is van cruciaal belang om organische en natuurlijke verbindingen te onderhouden. De volgende aspecten moeten worden opgenomen in een natuurlijk ogende link ontwikkelingsstrategie:

De ankertekst

In plaats van de link wordt de tekst die ernaast verschijnt een ‘ankertekst’ genoemd. Deze tekst wordt vaak weergegeven met een blauwe achtergrondkleur en leidt mensen naar uw site. Gebruik veel verschillende URL’s om zoekmachines te laten zien dat uw site belangrijk is voor veel verschillende zoekwoorden, niet slechts voor één.

Bronnen verscheidenheid

Backlinks kunnen van veel verschillende plaatsen komen, zoals mappen, wederzijdse links, artikelwebsites, gastbloggen en meer. Maak optimaal gebruik van alle bronnen voor linkbuilding die u tot uw beschikking heeft.

De toekomstige updates van de links

Uw links hebben tijd nodig om te groeien. Door ze geleidelijk toe te voegen, kunnen ze er natuurlijker uitzien en betere cijfers halen. In plaats van een snelle oplossing, moet u werken aan de groei van SEO-links op de lange termijn. Het zou voor uw kleine bedrijf gemakkelijk moeten zijn om in de zoekresultaten van zoekmachines te verschijnen voor de termen die u zoekt, omdat de meeste bedrijven de vier dingen waar we het over hadden niet gebruiken. Er zal een grote impact zijn op hoe snel uw website naar de top van uw markt stijgt.

Links naar alle pagina’s van uw website of blog

Controleer of alle links van uw website naar alle pagina’s gaan, niet alleen naar de startpagina. In plaats van mensen naar de hoofdpagina te leiden, verwijs je ze naar individuele blogposts, productwebsites en instructiepagina’s. Er worden veel “deeplinks” gebruikt.

Wat is Natuurlijke Back Link?

Als het gaat om linkbuilding, kan Google je straffen als je iets anders doet dan de norm. Elke link die uw PageRank kan helpen of de resultaten van uw Google-zoekmachine kan verbeteren, wordt een effectieve linkstrategie genoemd.

Zorg ervoor dat uw links er echt uitzien voor zowel kwaliteit als om te voorkomen dat Google boos wordt. Er zijn natuurlijke backlinks, en dat is hoe ze klinken: natuurlijk.

Hoe kun je ze gebruiken? Deze pagina beantwoordt al uw vragen over hoe u natuurlijke backlinks van andere mensen kunt krijgen.

Criteria van goede links

Een goede link is er een die geen spam-advertenties op de inhoud van de pagina bevat.

Als een link geweldig is en waarde toevoegt aan de site, is het een goede. Er is eten op deze pagina’s, dus eet het op. Een natuurlijke website daarentegen zal niet veel backlinks hebben. Wanneer u naar een pagina kijkt, zijn de links en ankertekst erg belangrijk. Als het artikel backlinks nodig heeft, worden deze vermeld en geciteerd in de tekst. Als uw website er natuurlijk uitziet en geweldige inhoud en goed geplaatste backlinks heeft, willen uw klanten contact met u opnemen.

Criteria van goede links

Criterium van slechte links

Het is erg als een link leidt naar een pagina die moeilijk te vinden of te begrijpen is. Ze zien er niet uit of klinken niet alsof ze erbij horen. Banners zullen waarschijnlijk het grootste deel van de pagina in beslag nemen, met slechts een paar regels tekst of helemaal geen tekst. Er zijn geen opmerkingen, wat betekent dat de site niet wordt gebruikt. Als er slechte websites zijn, zijn er veel linkfarms die geld verdienen.

Ik ga met duizend omdat backlinks waarschijnlijk gratis worden verkocht en weggegeven. Zij nemen de helft van de links voor hun rekening. Een rood signaal is ook een bericht in uw zoekvak met de tekst ‘Niet veilig’. Er is een database genaamd Ahrefs die u kan vertellen of een site goed of slecht is. Deze app maakt het gemakkelijk om een ​​oogje te houden op een toename van het verkeer. Dat je website maar een paar bezoekers per maand krijgt, slaat nergens op.

Natuurlijke strategieën voor het bouwen van links

Het belangrijkste verschil tussen natuurlijke en nep-backlinks is dat de eerste bedoeld is voor bezoekers om echte waarde uit de inhoud te halen, terwijl de laatste bedoeld is om de zoekresultaten van Google te manipuleren.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van off-site zoekmachineoptimalisatie. Zoals u weet, gebruiken zoekmachines zoals Google het aantal en de kwaliteit van links die naar een pagina verwijzen om te bepalen hoe hoog die pagina in de zoekresultaten staat. Kortom, hoe meer links u heeft, hoe groter de kans dat u bovenaan een zoekopdracht verschijnt voor termen die gerelateerd zijn aan uw site. Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende manieren om mensen verbinding te laten maken met een website:

Dit bericht gaat over inhoud en sociale media. Waarom? De meeste van deze dingen zijn waarschijnlijk al door u gedaan (of in ieder geval iets waar u iets vanaf weet).

Omdat deze twee zo belangrijk zijn, gaat het niet alleen om het bouwen van links voor SEO. Ze gaan ook over meer dan dat (hoewel sommige toch wat SEO-waarde zullen hebben). Omdat ze zich zorgen maken over het maken van links waarop mensen zullen klikken, in plaats van te wachten op klikken en verkopen bovenaan de zoekresultaten, kunt u beide meteen vanaf de link zelf krijgen!

Content Link Building

Het is een geweldige manier om meer back links van hoge kwaliteit naar uw site te krijgen en te laten zien dat u weet waar u het over hebt. Er zijn manieren om links naar uw blog te krijgen van andere websites met goede inhoud.

Gastbloggen

Het schrijven van gastberichten voor andere websites is een geweldige manier om uw naam, bedrijf en relaties onder de aandacht te brengen van meer mensen dan u anders zou doen. Om in contact te komen met andere bloggers in uw vakgebied, moet u goede inhoud op uw eigen blog hebben. Het is een goed idee om kleine blogs te gebruiken die succesvol zijn geweest in uw bedrijf (met veel sociale interactie en opmerkingen) als voorbeelden wanneer u naar grotere sites pitcht.

Video’s

Het gebruik van video kan helpen bij het opbouwen van relaties. Als je een link naar een video op YouTube of Vimeo wilt toevoegen, kun je dat doen in de beschrijving van de video. Iedereen die uw films vindt via zoekmachines of YouTube, kan naar uw site gaan. Als je een blogpost schrijft of een video maakt, moet deze informatief en relevant zijn voor je publiek. Het is belangrijk om te onthouden dat de video niet bedoeld is als een gekke reis (of iets dat je zelfs maar achter de camera plaatst). De beste manier om een ​​video-tutorial te maken, is door je stem en het scherm van je computer op te nemen met een screencasting-app.

Social Media Link Building

Als u actief bent op sociale media, zult u ongetwijfeld veel links hebben. Laten we eens kijken naar wat er is, waar ze zijn en hoe ze werken.

Social Media Link Building

Twitter

Het is mogelijk om een ​​link naar uw website of blog in de Web- en Bio-secties van uw Twitter-account te plaatsen. Hier kunt u wijzigingen aanbrengen in uw Twitter-account. Nadat je de nodige wijzigingen hebt aangebracht, voeg je een bio en een link naar je website toe aan je account. Zo ziet je profiel eruit. Je ziet ook twee links die er zo uitzien.

Hoe helpt dit om vertrouwen op te bouwen? Veel andere websites gebruiken uw Twitter-bio of bio met een link naar uw website ook op hun eigen pagina’s. Met beide manieren gekoppeld, krijg je meer banden. Klout steelt bijvoorbeeld je biografie en eventuele links naar websites die daaraan gekoppeld zijn. Listorious daarentegen vraagt ​​alleen om je bio en een link naar je site.

Facebook

Op Facebook zijn er niet zoveel plaatsen om een ​​live link te plaatsen als op andere sites die gebruikersgegevens verzamelen, zoals Google.

Op deze pagina worden al je andere sociale-mediaprofielen, blogs en websites weergegeven, en ze worden allemaal naar deze pagina gelinkt. Social influencers gebruiken voortdurend URL-verkorters zoals bit.ly en andere verkorte URL’s om mensen sites te laten bezoeken. Als je een Facebook- of LinkedIn-profiel hebt, zijn on.fb.me en linked.in korte domeinen die je kunt gebruiken om hun URL’s gemakkelijker te onthouden te maken.

LinkedIn

Het is mogelijk om drie links aan je LinkedIn-profiel toe te voegen, elk met een eigen link tekst. Zorg ervoor dat u ankertekst gebruikt om mensen op uw links te laten klikken. Profiel bewerken is een vervolgkeuzemenu-optie voor het wijzigen van uw profielen. Zodra u op Bewerken klikt, kunt u wijzigen hoe uw website links eruitzien op uw telefoon. Kies “Overig” voor elke optie om de gewenste ankertekst te krijgen. Om het nog beter te maken, kunnen mensen die uw profiel bezoeken op drie geweldige links klikken.

YouTube

Met de laatste update van het platform kun je nu veel links naar andere websites in de kop van je YouTube-kanaal zetten. Als je het uiterlijk van je kanaal wilt wijzigen, klik je op Bewerken naast het gedeelte Over. De titel en URL van elke link zullen volgen. Zolang zoekmachines geen nofollow-links volgen, kunt u meer links toevoegen waarop mensen kunnen klikken!

Betrokkenheid Natuurlijke Link Building

Deelnemen aan niche- of branchegroepen helpt bij het bouwen van persoonlijke, professionele en zakelijke merken. Hier zijn enkele manieren om het beste van beide werelden te krijgen door link building en interactie te combineren om beide te krijgen.

Blogreacties

Zorg er altijd voor dat wanneer u een opmerking plaatst, dit niet alleen is om een ​​link achter te laten. Om indruk te maken en aandacht te krijgen, moet je dit doen. Je hebt iets belangrijks te zeggen als je wilt dat mensen je opmerken. Nieuwsgierigheid en het aantal mensen dat op een link klikt zijn gelinkt.

Betrokkenheid Natuurlijke Link Building

Forums

In het begin is het misschien niet eenvoudig om verbinding te maken met forums. Veel plaatsen hebben verschillende regels over wat je wel en niet mag doen. Google “boardreader” of “powered by vbulletin” om forums te vinden die geweldig zijn in uw vakgebied. Kijk in ieder geval naar een openbare post om te zien of iemand anders zich heeft aangemeld. Aan het einde van elk hoofdstuk zullen ze er voor hen zijn.

Als je nog niet iedereen op het forum kent, moet je een bericht plaatsen voordat je je handtekening links toevoegt, om er zeker van te zijn dat je ze leert kennen. Dus als je geprezen bent omdat je een goed persoon in de gemeenschap bent, kun je je naam ondertekenen (15-20 berichten, idealiter niet op één dag). Als niemand anders een link heeft, zorg er dan voor dat je er minstens één hebt. Kies er in dat geval drie. Binnenkort weet je wat voor jou het beste werkt. Vul uw ledenprofiel op dezelfde manier in als op elke andere website, zoals u zou doen. Een link kan andere mensen helpen meer over u te weten te komen.

Vraag & Antwoord Netwerken

Er zijn veel goede plaatsen om uw reputatie op te bouwen en een link op te nemen in een antwoord op vraag- en antwoordsites. Op Quora, LinkedIn Answers en Yahoo Answers kunt u links naar uw antwoord toevoegen of voor meer informatie zoeken in het ‘bronnenvak’ dat zich onder aan de pagina bevindt. Een blog is hier handig omdat blogposts beter zijn dan links naar Amazon- of eBay-items.

Om te voorkomen dat u een spammer wordt genoemd, hoeft u alleen maar vragen te beantwoorden als “Waar kan ik kopen…” als u het artikel op uw site te koop heeft staan. Als u naar andere websites wilt linken, heeft Yahoo Answers geen manier om dat te doen. Quora daarentegen moet zo goed mogelijk worden gedaan. Zet links in je hoofdbio. Onderwerpen kunnen ook links bevatten. Als u geïnteresseerd bent in een onderwerp, wordt u gevraagd uw gedachten en ideeën erover te delen. Laat een opmerking achter met uw URL in het opmerkingenveld. Alle antwoorden die u in dat onderwerp geeft, worden gekoppeld aan uw profiel voor dat onderwerp.

Samengevat

Een goed stuk materiaal krijgt altijd links van andere mensen. Zoekmachines zullen zien hoe goed u het doet bij Natuurlijke Link Building wanneer ze naar uw online aanwezigheid kijken. Wat vind je hiervan? Welke aanpak bent u bereid te gebruiken om de populariteit van uw website of blog te vergroten?