De marketingtoolkit die u moet hebben | Marketingtools voor bedrijven

De marketingtoolkit die u moet hebben Marketingtools voor bedrijven

Top marketingtools die u zou moeten hebben

Een goed doordacht plan en een team van slimme werkers kan niet worden vervangen door een content marketing tool, maar de juiste technologische stapel kan je helpen de taak sneller, efficiënter en succesvoller uit te voeren.

Contentmarketing tools kunnen in prijs variëren van gratis tot prijzig. Ze helpen onder andere bij het genereren, promoten en optimaliseren van inhoud. Er is altijd ruimte voor groei in de hedendaagse contentmarketing technologie.

Geen enkele contentmarketing technologie kan een goed doordachte strategie en de uitvoering ervan vervangen.

Relevante informatie trekt en behoudt klanten in elke contentmarketing benadering. Het doel van contentmarketing is om content te gebruiken om consumentengedrag en aankopen te beïnvloeden. Dit moet worden opgenomen in al uw marketinginitiatieven.

Voor het gebruik van inhoud om verkeer, leads en inkomsten te genereren, moet u zich bewust zijn van mogelijke struikelblokken. Vanwege het enorme niveau van concurrentie, moet je je heldeninhoud op de markt blijven brengen als je wilt dat deze hoger scoort. Een gedetailleerd plan, inclusief begrip van uw doelgroep en concurrenten, is vereist bij het verspreiden van uw inhoud via vele media.

In 2022 zullen de volgende de meest effectieve tools voor contentmarketing zijn om te gebruiken.

Yoast

Het is tegenwoordig mogelijk om Yoast te gebruiken om de vindbaarheid van uw website te vergroten. Met deze WordPress SEO-plug-in kunt u metabeschrijvingen, URL-slugs en voorgestelde interne links bekijken en bewerken. De optimalisatie van uw pagina wordt weergegeven door rode, gele en groene vlaggen.

Yoast is meer dan 9 miljoen keer gedownload en heeft een beoordeling van vier en een halve ster in de WordPress app store. Dit is een uitstekende aanvulling.

Trello

Trello kan worden gebruikt om marketinginitiatieven en -activiteiten te beheren.

Trello houdt alle projecten van uw team bij op één plek en kan zich aanpassen aan de eisen van uw team wanneer deze veranderen.

Het eerste dat je nodig hebt, is een manier om bij te houden hoeveel materiaal er wordt geproduceerd. Zeker als je een grote crew hebt of veel mensen die regelmatig helpen.

Met Trello kun je meerdere taken en projecten tegelijk beheren. We hebben deze tool onder meer gebruikt voor groei-experimenten, sales funnels en product roadmaps.

Google Analytics

Google Analytics

Het is belangrijk om te weten wat de voordelen zijn van het beheren van een bedrijf met Google Analytics. Het is geweldig om erachter te komen wie uw publiek is en om de statistieken van uw website bij te houden.

Het is volledig gratis te gebruiken en vereist geen betaling. Het beschrijft hoe mensen op uw website komen en wat ze daar doen.

Het is belangrijk om uw tools voor contentmarketing bij te houden.

Tools zoals Google Search Console en Ahrefs kunnen helpen bij zoekmachineoptimalisatie (SEO). De KPI’s van een bedrijf moeten worden gemeten met behulp van een digitaal analyseplatform.

Op internet maken veel mensen gebruik van Google Analytics. Het is gemakkelijk te gebruiken en helemaal gratis. Er zijn veel goede dingen hier.

Het is een sterk hulpmiddel als je weet hoe je het op de juiste manier moet gebruiken. Uw aanvraag kan bijhouden wanneer een formulier is ingediend, een transactie is voltooid of een gebruiker iets doet zoals naar beneden scrollen op een pagina.

U heeft toegang tot deze informatie. Het is alleen een kwestie van Google Analytics instellen en de code kopiëren. Op zichzelf verzamelt Google Analytics gegevens van een website.

HubSpot

HubSpot is een bekend contentmarketingplatform dat complete marketingoplossingen biedt. HubSpot maakt live chat, prospect-tracking, meetings en e-mailmarketing mogelijk. E-mails kunnen worden gepland met behulp van deze CRM-functie.

HubSpot biedt webanalyses en inzichten om u te helpen de bezoekers van uw site tevreden te stellen.

Er zijn geen banden aan verbonden. Maandelijkse premies beginnen bij $ 45.

AnswerThePublic

Je hebt alles van AnswerThePublic.

Op de website kun je ook vraagpatronen vinden. U kunt vragen over uw onderwerp lezen door een regio en taal te selecteren. Deze sectie behandelt de “WH”-vragen (waarom, wanneer, hoe, wat, welke).

Het is als een stappenplan voor het schrijven van verzoeken.

Gratis toegang tot beperkte gebieden is onderhevig aan beperkingen. $99/maand.

BuzzSumo

BuzzSumo kan u helpen bij het bepalen van actuele gebeurtenissen, hot thema’s en nichemarkten. Het geeft het verkeer en de inhoud van een domein of trefwoord weer. U kunt deze tool gebruiken om te zien hoe uw concurrenten een bepaald probleem aanpakken. Optimaliseer uw inhoud voor uw branche om de zichtbaarheid ervan te vergroten.

Het analyseren van uw inhoud met domeinrapporten en inhoudsanalyserapporten is een goede manier om ontwikkelingsgebieden te ontdekken.

Een gratis proefperiode van 30 dagen. De abonnementsprijzen beginnen bij $ 99 per maand.

HootSuite

Hootsuite is een beheerplatform voor sociale media. HootSuite is een uitstekende tool voor het beheren van sociale-mediaprofielen. HootSuite volgt 35 verschillende sociale media-identiteiten. Het is mogelijk om social media posts in te plannen.

HootSuite helpt je om de inhoud van je concurrenten te monitoren. Om een ​​content marketing strategie op te stellen, vergelijkt u uw sociale media platforms met die van uw concurrenten.

Een gratis proefperiode van 30 dagen. De kosten van deze programma’s beginnen bij $ 39 per maand.

Canva

Canva is een website die een verscheidenheid aan marketingtools biedt. Het samenstellen van marketingmateriaal is een tijdrovende klus.

Zelfs niet-ontwerpers kunnen infographics maken voor print, sociale media en hun eigen blogs met behulp van de eenvoudige interface van Canva. Als u geen goede stockfoto kunt vinden, kunt u er altijd zelf een maken.

Canva is een uitstekende tool om dat te doen.

Canva vereist geen eerdere ontwerpervaring. Ondanks mijn gebrek aan tekentalent helpt Canva mij om goede ontwerpen te maken. Het is voor gewone mensen zoals jij en ik.

Deze applicatie maakt het maken van foto’s voor sociale media, blogheaders, Twitter-headers en ander gebruik een fluitje van een cent.

U kunt vanaf nul beginnen of een model als uitgangspunt gebruiken. Je kunt Canva gebruiken om dingen te herschikken als je dat wilt.

Marketing Hub

Voor gecentraliseerd resourcebeheer in contentmarketing.

Uitbreiding van uw bedrijf is eenvoudig wanneer u de tools en processen van HubSpot gebruikt.

HubSpot biedt gratis contentmarketingdiensten.

Bouw een groeimachine met HubSpot’s CMS van wereldklasse, toonaangevende technologieën voor marketingautomatisering en gratis CRM. Naarmate een bedrijf groeit, groeit ook de contentmarketingoplossing van HubSpot.

HubSpot levert producten voor verkoop en klantenservice. Het is mogelijk dat dit de grondcontrole is voor uw organisatie.

WordPress

Dankzij de gebruiksvriendelijke sjablonen kunnen klanten binnen enkele minuten een website in de lucht hebben. Het is compatibel met verschillende plug-ins om u te helpen uw beste werk te produceren. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Volgens Search Engine Journal beheert WordPress 39,5 procent van alle websites.

WordPress is een fantastische tool om te gebruiken aan het begin en einde van elke contentmarketingcampagne. WordPress is een open source, gehost contentbeheersysteem. Self-hosting en WordPress.com zijn beide haalbare opties. Uw website kan worden aangepast aan uw bedrijf, blog, portfolio of online winkel dankzij de plug-inarchitectuur en het sjabloonsysteem van WordPress. Bloggers waarderen hoe gemakkelijk het is om te personaliseren.

WordPress

Google Documenten

Gebruik Google Documenten om uw bedrijf te verkopen. De beste use-cases zijn samenwerking en het bewerken van inhoud.

Het wordt veel gebruikt, is eenvoudig te gebruiken en gratis. Google Docs is de enige tekstverwerker die er qua bruikbaarheid mee kan concurreren. Voor contentmarketeers is Google Docs verwant aan een keuken: het is waar alles klaar is voor de eindpresentatie.

We zijn op zoek naar contentmarketeers die Google Documenten gebruiken om blogs te schrijven. Omdat het eenvoudig en plezierig in het gebruik is, vinden wij het de ideale tool voor teamwork!

Klik op de knop “Delen” om papieren naar andere teamleden te sturen. U kunt mensen de mogelijkheid geven om bewerkingen uit te voeren en hun gedachten te lezen door ‘suggesties’ en ‘opmerkingen’ te gebruiken.

Google Docs kan worden geüpload naar een content management systeem (CMS). HubSpot regelt dit voor je. Wordable is voordelig voor WordPress-gebruikers.

Er zijn geen verborgen kosten of nadelen aan het gebruik van Google Documenten.

Grammatica

Grammaticaal vermindert mijn grammaticale fouten met 50 tot 80%. Grammaticaal zorgt ervoor dat we ons niet zelfbewust voelen terwijl ik blogposts, posts op sociale media en forumcommentaren schrijf.

Ze bieden een gratis plug-in voor Chrome, Safari en Mozilla Firefox.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe is een bekend merk voor marketeers. Deze software is ideaal voor het bewerken en ontwerpen van foto’s.

Photoshop wordt geleverd met een verscheidenheid aan hulpmiddelen. Gebruik deze ontwerptool om je spullen een professionelere uitstraling te geven en tegelijkertijd creatiever te zijn.

Is het mogelijk om als grafisch ontwerper te werken en je eigen foto’s te ontwikkelen?

In de wereld van fotografie is Photoshop de industriestandaard. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om foto’s te bewerken en lessen te maken voor sociale media, blogs en screenshots.

Photoshop-vaardigheden kunnen een lange weg gaan. Organisaties en marketingteams kunnen Photoshop gebruiken om hun eigen afbeeldingen en inhoud te genereren.

Mention

Contentmakers kunnen Mention gebruiken om het nieuws in de gaten te houden en te luisteren naar wat er op sociale media wordt gezegd. Deze methode omvat het leren van meer over uw merk, product, branche, concurrenten en opinieleiders. Materiaalmanagers met toegang tot deze informatie kunnen identificeren wat populair en relevant is bij hun concurrenten.

Mention onderzoekt meer dan een miljard webpagina’s om te zien wat mensen zeggen over een bepaald onderwerp en waar ze het zeggen. Deze tool kan worden gebruikt om te zien wat andere mensen op internet over uw bedrijf zeggen.

Je kunt snel informatie krijgen omdat technologie mensen in staat stelt samen te werken. Filters en piekmeldingen kunnen u helpen bij het bijhouden van bepaalde gebeurtenissen. U kunt begrijpen hoe mensen over een bedrijf of product denken door sentimentanalyse en autotagging te gebruiken.

U kunt met het gratis abonnement één waarschuwing volgen en verzenden voor maximaal 1.000 vermeldingen. Solo, Pro en ProPlus zijn de drie prijscategorieën.

SEMrush

Individuen kunnen het Content Marketing Platform van SEMrush gebruiken om hen te helpen bij het maken en delen van inhoud. Het helpt bij het creëren van een datagedreven contentstrategie die gericht is op een bepaald publiek.

Met het Content Monitoring Platform van SEMrush kan uw SEO-team trending topics, headlines en zoekopdrachten (CMP) vinden. Het stelt het marketingteam in staat om gemakkelijk met elkaar in contact te komen en geeft hen een centraal gebied om hun voortgang bij te houden.

CMP biedt praktisch advies over hoe u uw site kunt verbeteren, afhankelijk van de zoekresultaten van uw concurrenten. Het gebruik van deze add-on voor Google Docs voldoet aan zowel SEO-best practices als aan wat consumenten verwachten.

Elk lidmaatschap wordt geleverd met een proefperiode van 7 dagen, zodat u de functies van het platform kunt uitproberen. SEO, concurrentieonderzoek, PPC en monitoring van sociale media zijn allemaal mogelijk met SEMrush.

De maandelijkse vergoeding voor Pro is $ 199,95. De Guru- en Business-abonnementen kosten beide $ 229,95 per maand.

Hiver

De meeste contentmarketingstrategieën zijn afhankelijk van de vruchtbare samenwerking van de werknemers van uw bedrijf. Met de klantenservicesoftware van Hiver kunt u uw verkoop- en klantenondersteuning rechtstreeks vanuit Gmail uitvoeren.

Dit kan een game changer zijn voor contentmarketeers, vooral als het de noodzaak wegneemt om dezelfde e-mail steeds opnieuw te verzenden. Hiver kan worden gebruikt om e-mailsjablonen voor Google Suite te maken. Het Hiver e-mailsjabloon kan worden opgeslagen in mappen met behulp van de WYSIWYG-editor.

Hiver

U kunt snel en eenvoudig vooraf geschreven e-mailsjablonen naar specifieke ontvangers sturen door het Gmail-vak “Opstellen” te gebruiken.

Hiver is een samenwerkingstoepassing voor e-mail die voorkomt dat teamleden ongepaste opmerkingen maken. U hoeft niet langer door uw e-mail te bladeren om verzonden berichten te vinden.

Hiver is er in drie smaken: Lite, Pro en Elit. Lite kost $ 15 per maand, Pro $ 39 per maand en Elite $ 59 per maand.

BuzzSumo

BuzzSumo is een bekend platform voor contentmarketing. Dit gaat over een online platform dat u verbindt met belangrijke mensen in uw beroep en het gemakkelijker maakt om relevante dingen te vinden en te delen.

Inhoudsselectie wordt vereenvoudigd met BuzzSumo’s trefwoordgestuurde beheer.

Dit komt je contentmarketingstrategie enorm ten goede. Afhankelijk van het aantal kijkers, moet je tactieken voor het leveren van content mogelijk worden heroverwogen.

Mogelijk moet u helemaal opnieuw beginnen in termen van implementatie en strategie om uw aanpak opnieuw te creëren. Verandermanagement kan helpen om de ontwikkeling van nieuwe teamtools en -praktijken te stimuleren. Gebruik BuzzSumo om een ​​nieuwe contentstrategie te creëren met bijgewerkte KPI’s en nieuwe concepten.

BuzzSumo evalueert inhoud afhankelijk van zijn betrokkenheid bij sociale media (Facebook en Twitter, LinkedIn en Pinterest). Het is een standaardtechniek om met inhoudsideeën te komen voor uw nieuw gedefinieerde doel.

GetResponse

Het is mogelijk om GetResponse te gebruiken om e-mails te verzenden, websites te bouwen, gesponsorde campagnes uit te voeren en verkooptrechters op te zetten. Dit is een geweldige bron voor het bijhouden van websiteverkeer en het hosten van on-demand webinars.

GetResponse is een goed voorbeeld. Hoewel de gratis Content Marketing-tools van GetResponse door uw contentteam kunnen worden gebruikt, zijn sommige geavanceerde mogelijkheden alleen beschikbaar voor premiumgebruikers.

GetResponse biedt drie serviceniveaus aan zijn talloze klanten.

Uw aandacht wordt gevestigd op het gratis abonnement. Premium-abonnementen worden duurder naarmate het aantal klanten groeit. De maandelijkse kosten variëren tussen $ 19 en $ 539. Plus heeft een maandelijks prijsbereik van $ 59 tot $ 599. Een professioneel abonnement kost tussen $ 119 en $ 599 per maand.