Best beoordeelde blog hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw blog te verbeteren

Best beoordeelde blog hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw blog te verbeteren

Een blog runnen is niet zo eenvoudig als je denkt. Een blogpost kost tijd om te schrijven. Er zijn ook zaken als promotie op sociale media, trefwoordonderzoek en inhoudsontwikkeling om over na te denken.

Blogging-tools

Blogtools komen goed tot hun recht wanneer ze voor dit soort dingen worden gebruikt. Hierdoor kunt u uw contentplanning beter beheren en informatie op sociale media beter verspreiden.

Laten we dus aan de slag gaan met de bloghulpmiddelen waarmee u nu tijd bespaart.

Volgens de expert is het moeilijkste voor bloggers om voldoende tijd te hebben om hun inhoud te schrijven en te promoten.

Ze hebben misschien gewoon betere tools nodig als ze een blogger zijn die niet genoeg tijd heeft om alle dingen op hun takenlijst te doen.

Met bloghulpmiddelen kunt u soepeler werken, meer lezers en klanten krijgen en betere inhoud schrijven.

Het kost veel tijd om inhoud te schrijven die niet wordt gezien door zoekmachines of die niet wordt gedeeld op sociale media als er geen tijdbesparende blogtools zoals deze zijn om te helpen.
Bloggen is in de eerste plaats een hobby, maar het kost ook veel tijd en moeite. Degenen die de blogging-bug hebben, doen mee om het te winnen. Dat betekent dat je altijd probeert nieuwe inhoud van hoge kwaliteit te bedenken en ervoor te zorgen dat meer mensen je blog lezen.

Een goede uitlaatklep heeft meer nodig dan alleen schrijfvaardigheid. Je leert snel dat je, zelfs als je een geboren blogger bent, meer kunt leren over zoekmachines en hoe je je blog er goed uit kunt laten zien.

Het goede nieuws is dat er gratis online handleidingen zijn voor het starten van een blog. Ze zijn bedoeld om schrijvers van alle vaardigheidsniveaus te helpen, van beginners tot experts. Mensen die deze tools gebruiken, besparen veel tijd en moeite. Concentreer je op het schrijven van je volgende blogpost die een hit zal worden.

Hieronder vindt u enkele van de beste hulpmiddelen om u te helpen een blog te starten.

Google Trends

Google Trends

De webtool van Google om bij te houden hoe mensen zoeken. Het kijkt hoeveel mensen op verschillende plaatsen en in verschillende talen over de hele wereld tegelijkertijd naar dingen zoeken.

Omdat Google zijn informatie haalt uit zoekopdrachten van gebruikers, kunt u er zeker van zijn dat de informatie die u krijgt correct is.

In de kern is Google Trends eenvoudig te gebruiken. Typ vervolgens uw zoekterm of onderwerp in en klik op de knop “zoeken”, en u bent klaar.

Trello

Blogplatform Trello wordt gebruikt door een miljoen teams over de hele wereld.

Trello, een blogplatform dat tijd bespaart, maakt het gemakkelijk voor groepen om hun takenlijsten bij te houden.

Je kunt je gratis aanmelden voor een account en daarna de training doorlopen.

Afhankelijk van de grootte van het project kunnen er veel lijsten zijn die gemaakt moeten worden. Als u bijvoorbeeld freelancers inhuurt, kunt u lijsten maken van werk dat is gesorteerd, in uitvoering is, is beoordeeld en is ingediend.

HubSpot

HubSpot wordt gebruikt door meer dan 135.000 bedrijven in 120 landen om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Het is een hulpmiddel voor marketing en verkoop dat is gebaseerd op het idee om mensen naar uw website te krijgen. Het kan blogs schrijven en landingspagina’s opzetten. Bloggers en marketeers kunnen de formulieren en analyses voor het genereren van leads gebruiken om te zien hoe goed hun websites het doen en om nieuwe leads van hen te krijgen.

Het helpt bedrijven ook bij het creëren van inhoud en het beheer van hun inkomende marketingcampagnes.

Google Zoekwoordplanner

Ga naar Google voor hulp bij SEO. Met de Zoekwoordplanner van Google kunt u eenvoudig uw zoekwoorden wijzigen op basis van waar mensen naar op zoek zijn. Terwijl u uw blogbericht schrijft, gebruikt u de Zoekwoordplanner om te zien hoeveel mensen elke maand naar uw onderwerp zoeken en hoe concurrerend het is.

Met deze informatie kunt u meer gerichte blogberichten schrijven die eerder in de zoekresultaten verschijnen. Uw blog laten verschijnen in de resultaten van zoekmachines is de eerste stap om er geld mee te verdienen.

Google Analytics

Als u voor zoekmachines schrijft, wilt u weten of uw onderzoek van invloed is op hoe goed uw artikelen in de zoekmachines presteren. Om de SEO van je blog te verbeteren, kun je Google Analytics gebruiken.

Laat je zien welke termen het meeste verkeer genereren, waardoor mensen langer op je blog blijven en welke andere bronnen het meeste verkeer genereren.

Google Analytics heeft veel meer te bieden dan wat u in deze schermafbeelding kunt zien. Er is hier veel informatie die kan worden gebruikt om uw inhoud te verbeteren en ervoor te zorgen dat meer mensen het lezen.

TweetDeck (gratis) De beste tool om Twitter te monitoren. Het is eigendom van Twitter, dus het zal waarschijnlijk nog lang zo blijven. Hier zijn een paar van onze favoriete TweetDeck-keuzes die we leuk vinden:

Google Analytics

Canva (gratis en betaald)

Bloggers hebben afbeeldingen nodig in alles wat ze schrijven, van hun blogs tot hun posts op sociale media. Een goede foto op Pinterest kan veel aandacht krijgen en in korte tijd veel nieuwe bezoekers opleveren. Wanneer u afbeeldingen aan uw blogposts toevoegt, krijgt u meer verkeer, houdt u mensen langer op uw site en krijgt u meer shares op sociale-mediasites.

Canva kan worden gebruikt om infographics, aanbevolen afbeeldingen of slechts een paar afbeeldingen te maken die bij uw inhoud passen. Een van de beste dingen van Canva is dat het sjablonen heeft voor elk sociaal netwerk, wat een van de beste dingen is.

Mensen die van Pinterest houden, moeten het Pinterest-ontwerp kiezen als ze je foto’s op hun Pinterest-borden willen opslaan. Als je van dat soort dingen houdt, zullen mensen erover twitteren. Om de sjabloon op Twitter te gebruiken, klikt u op de sjabloon die lijkt op die op de afbeelding.

Yoast SEO (gratis)

Omdat WordPress een populaire site is, is Yoast SEO een van de meest populaire plug-ins, wat logisch is.

U kunt uw Google Phrase Planner-term als doelzoekwoord gebruiken en de plug-in laat u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat uw artikel voor die term wordt weergegeven. De title-tags, metabeschrijvingen, trefwoorden die in de inhoud worden gebruikt en zelfs hoe gemakkelijk het te lezen is, kunnen allemaal worden gewijzigd.

Nieuw bij SEO of WordPress? Yoast heeft een gedetailleerde handleiding samengesteld om u te helpen de tool te gebruiken.

CMS-hub

Je blog wordt eenvoudig gekoppeld aan HubSpot’s marketing-, verkoop- en ondersteuningstools, waaronder een CRM.

Hierdoor zijn er veel dingen die je kunt doen, zoals een eenvoudige blog-editor gebruiken en je manuscript testen op veel verschillende soorten apparaten voordat je het online zet. Formulieren en calls-to-action (CTA’s) zouden in de lijst met dingen moeten staan.

Volgens de kennisbank van HubSpot heeft CMS Hub ook veel vaardigheden op het gebied van bloggen en landingspagina’s die u kunnen helpen SEO-vriendelijke inhoud te maken. Je kunt de CMS Hub van WordPress.com gebruiken als je een nieuwe of ervaren auteur bent, of als je voor een klein of middelgroot bedrijf werkt.

Het wordt geleverd met alle dingen die je nodig hebt om een ​​blog te starten, inclusief plug-ins en thema’s die je op andere plaatsen kunt kopen. Ideaal voor bloggers die er zeker van willen zijn dat een bedrijf hen bijstaat bij een ongeval.

Maak mijn persona

Maak mijn persona

De eerste stap bij het maken van een blogstrategie is om erachter te komen voor wie je gaat schrijven. Make My Persona is een gratis tool van HubSpot waarmee je een foto kunt maken van je doelgroep.

Lezerspersona’s zijn denkbeeldige representaties van uw ideale lezers die u kunt gebruiken om blogposts voor te schrijven. Denk bij het schrijven van je blogposts na over wie je lezers zijn en van wat voor soort toon en stijl ze houden. Make My Persona kan erg handig zijn voor freelancers en eigenaren van kleine bedrijven.

Deze gegevens zijn een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat uw kopersprofielen voor uw doelgroep perfect zijn. Om te schrijven voor een groep die je niet kent, kun je op deze manier meer aandacht besteden aan wat je lezers belangrijk vinden en wat ze nodig hebben.

Semrush

De tool Semrush kan je helpen je blog beter te plannen. Semrush kan u helpen bij het onderzoeken van zoekwoorden, het volgen van hun ranglijst en het bekijken van verkeer. Semrush kan u helpen longtail-zoekwoorden te vinden die het meeste organische verkeer genereren. Als je wilt, kun je deze technologie ook gebruiken om je concurrenten voor te blijven in zoekmachine rankings (SERP’s).

Met Semrush kan u informatie tonen over uw best betaalde zoekconcurrenten, zoals de zoekwoorden waarop ze bieden en hoeveel ze bereid zijn te betalen voor die zoekwoorden. Hoe u uw eigen betaalde advertentieplan maakt en uitvoert. Semrush is het beste voor bloggers en marketeers die goed zijn in het onderzoeken van zoekwoorden.

Beginners vinden het misschien moeilijk om uit te zoeken hoe ze de vele functies van Semrush moeten gebruiken. Dus als dit het geval is, haalt u mogelijk niet het maximale uit uw gratis abonnement. Gebruik de Zoekwoordplanner in plaats van een zoekmachine zoals Google

Wix

Mensen die blogs schrijven, moeten een eigen website hebben met een blog om een ​​blogger te worden genoemd. Het verhaal stopt daar niet. Om een ​​effectieve blogger te zijn, heb je een goed blogplatform nodig waarmee je nieuwe content kunt maken.

Wix is ​​de naam daarvan. Het heeft een krachtige teksteditor, veel ontwerptools en krachtige plannings-, distributie- en meettools. Als je veel geweldige (gratis) blogthema’s hebt om uit te kiezen, hoef je niet zowel auteur als ontwerper te zijn.

Zolang je niet weet hoe je SEO moet doen of hoe je code moet schrijven, kun je binnen enkele minuten een volledig functionele blog opzetten. Voordat u op ‘publiceren’ klikt, voegt u uw eigen foto’s en video’s toe aan uw ontwerp.

Pexels

Het is onmogelijk om de waarde van goed schrijven en beeldmateriaal te overschatten, dus probeer het niet. Pexels is een geweldige plek om foto’s van hoge kwaliteit te vinden die je op je blog kunt gebruiken zonder copyrightwetten te schenden.

Pexels-afbeeldingen zijn gratis voor persoonlijk en commercieel gebruik (!), en u kunt ze wijzigen en aanpassen aan uw behoeften. Je kunt ze ook gebruiken om je eigen afbeeldingen te maken. Welke is beter?

Grammatica

Bloggen is vaak een eenmanszaak. Fouten kunnen niet worden vermeden als u geen tweede paar ogen heeft om over uw werk te kijken. Een grammaticale of spelfout kan immers iedereen op elk moment maken.

Grammatica is hier om de dag te redden, dus je blog zal worden gezien alsof het is geschreven door een echte expert in jouw vakgebied. U kunt Grammarly, een gratis plug-in voor grammaticacontrole, gebruiken voordat u documenten of e-mails online deelt. Het zal u helpen uw taal te verbeteren en uw werk er beter uit te laten zien.

Grammatica

BuzzSumo

Op deze pagina staan ​​veel verschillende dingen. Het is niet eenvoudig om de nieuwste trends bij te houden, inhoudspatronen te vinden en te voorspellen hoe goed een blogpost zal presteren. Om op de hoogte te blijven van wat er nieuw is in de wereld van content, kun je Buzzsumo gebruiken om te zien wat er nieuw is.

Het kan je helpen betere, meer gerichte blogposts te schrijven waardoor meer mensen ze gaan lezen. Buzzsumo houdt ook bij hoeveel mensen uw inhoud delen op Facebook, Twitter, Reddit en Pinterest.

Meme-generator

Het is een teken dat je een succes hebt gemaakt als mensen niet kunnen stoppen met het delen van je werk met hun vrienden. Voeg nieuwe memes die je hebt gemaakt toe aan je berichten om ze leuker en gemakkelijker te maken om te delen.

Maak memes die je publiek grappig, irritant of raar zal vinden. Je kunt je eigen meme maken, of je kunt een van de memes gebruiken die andere mensen op de site al hebben gemaakt.

Lumen 5

De tool Lumen5 is een geweldige tool om rijke inhoud aan je blogposts toe te voegen. Lumen5 maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om van je blogposts prachtige filmpjes te maken. Daarna is het prima om met de video te spelen.

Met deze tool kun je een mooie foto maken van je blogposts die je kunt gebruiken om je blog te promoten op Facebook en andere sociale mediasites. Voeg een video toe aan uw blogbericht en u kunt meer verkeer krijgen en uw positie in de zoekmachines verbeteren.

Buffer (gratis en betaald)

Mensen gebruiken Buffer om te plannen wat ze op sociale media moeten plaatsen. In slechts een paar seconden kunt u al uw sociale media-accounts koppelen om de service te gaan gebruiken. Hierdoor kun je er gemakkelijk mee aan de slag.

Het is gemakkelijk om je blogpost met Buffer te delen zodra deze klaar en klaar is. Bereid je voor om je nieuwe inhoud vaak op sociale media te plaatsen, elke keer met een andere titel of afbeelding.